dissabte, 4 de juliol del 2015

SOBRE MI #2


Hola a tots i totes,
Avui volia fer una entrada una mica més diferent i es tracta d’una entrada igual a la que vaig fer fa gairebé dos mesos, és a dir, que serà una entrada en la qual us explicaré deu coses més sobre mi. A més, també volia celebrar que ja som vint-i-tres persones en aquesta petita comunitat i més gent que espero que també em llegeixi. Pot semblar molt poc, però tenint en compte que al principi només érem dues, doncs és un gran avenç. A més, els blogs no es creen d’un dia per l’altre i creixen amb el temps i la dedicació.
Bé, torno al que volia dir al principi, aquí teniu deu coses sobre mi, a aquest ritme acabareu sabent més coses sobre mi de les que jo sé sobre mi mateixa.
     1. M'encanta mirar sèries, no sé com però quan m'enganxo a una sèrie no puc deixar de mirar-la i actualment estic totalment enganxada a la sèrie de Pretty Little Liars i tinc unes ganes boges de saber qui és l’A. A algú més li passa? 


2.    M'encanta anar al cinema, si fos gratis hi aniria cada dia (bé, potser no hi hauria suficient pel·lícules...). Però no puc veure pel·lícules de terror perquè em passo tota l’estona amb els ulls tapats. No puc suportar el no saber quan passaran les coses i em tapo els ulls perquè penso que en qualsevol moment pot aparèixer un monstre o poden matar a algú o qualsevol cosa per l’estil.


3.    Porto ulleres i lentilles. Sóc d’aquelles persones que un dia li ve de gust anar amb les ulleres i l’endemà necessita portar lentilles.


4.    Adoro ballar i cantar. Veurem ballar encara seria un espectacle bastant decent perquè he anat a una escola de dansa des dels tres anys, però no sé cantar. L’únic lloc en el qual em podríeu sentir cantar és a dins de la dutxa o en una festa amb la música tan forta que ningú em pugui escoltar.



      5.    L’única xarxa social que utilitzo, molt de tant en tant, és el Facebook. Sí gent, no tinc ni Insta, ni Twitter, ni Snap, ni res. He pensat a fer-me’n però de moment encara no.


6.    M’encanten les pel·lícules Dinsey, però... a qui no? Vull dir, són part de la nostra infància. Parlant d’això, també us comunico que tinc totes les pel·lícules de High School Musical en DVD.


7.    Sempre estic escoltant música, no m'agrada el silenci, així que sempre hi ha alguna cançó sonant a la meva habitació. Respecte això, m’encantaria que el meu primer concert, sense comptar concerts de festes majors, fos del Bruno Mars, l’Ed Sheeran, l’Ariana Grande o la Taylor Swift.


8.   Quan tinc temps lliure tinc l'estranya afició d'experimentar amb el maquillatge i els pentinats. M'agrada provar noves sombres d'ulls o nous recollits.(M'encanta portar el cabell recollit. A veure, moltes vegades el porto deixat anar, però crec que han estat pocs els dies en què he aguantat tot el dia amb el cabell deixat anar, ja que al final sempre acabo fent-me una cua o un monyo.)


9.    Escriure i llegir són les meves grans passions i aficions. Aficions de les quals va sorgir aquest blog el dia 29/3/15 i el blog de “Si m’estimes” el dia 26/12/14.

     10.  El dia del meu aniversari sempre és festa.

Coincidiu en alguna cosa? Que opineu sobre aquests petits detalls sobre mi?
Un petó.

CLUB APADRINA UN BLOG
També us volia anunciar que m'he unit a una iniciativa anomenada "club apadrina un blog", en la qual un blog amb més de 100 seguidors apadrina un blog amb menys de 100 seguidors per ajudar-lo a créixer. A la barra lateral ja he posat el banner i si algú està interessat a apadrinar doncs aquí estic. A més, aquestes petites iniciatives crec que estan molt bé per ajudar blogs com per exemple el meu a créixer i a introduir-se més en el món de la blogosfera, així que moltíssimes gràcies Yurika per seguir amb la iniciativa.

2 comentaris:

  1. Buah coincideixo en les pelis disney! I en que m'encanta la música i el cinema, tot i que a mi les de terror m'encanten!! Hsm💓 m'agrada que facis aquestes entrades perque cada cop et poden conèixer més!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Júlia,
      Hahaha moltes gràcies per comentar.. i les pelis disney són les millors hahaha.
      Un petó <4

      Elimina