dimarts, 1 de setembre del 2015

#AUTUMNTHON 2015


Hola a tots,
Fa poc he estat passejant-me per tots els blogs que segueixo i he vist que n’hi ha moltíssims que participen en el #autumnthon i he decidit participar. A veure, el autumnthon és una marató de lectura que dura tota la tardor, que consisteix a llegir quinze llibres des de l’1 de setembre fins a l’1 de gener i que ha estat creat pels blogs imperfect books, la búsqueda de papel i lectora de 1994.


Però els llibres no són llibres a l’atzar que esculls perquè t’agraden, sinó que han de complir certes condicions i són aquestes d’aquí:

1. libro con la portada negra.
2. libro en el que haga frío.
3. libro con más de 400 páginas.
4. libro con la portada verde.
5. libro con un título largo.
6. libro donde un personaje haya estado enfermo.
7. libro con una portada bonita.
8. libro con un árbol en la portada.
9. libro en el que haya un romance.
10. libro con menos de 250 páginas.
11. libro en el que salga un animal.
12. libro con un protagonista masculino.
13. libro clásico.
14. leer un libro pendiente de hace mucho tiempo.
15. libro con una adaptación cinematográfica o de televisión.

La veritat és que en general no m’apunto a aquest tipus de coses, però aquest mes d’agost amb prou feines he obert més de cinc llibres, suposo que he tingut una d’aquelles temporades de sequera lectora, i per això tinc intencions de motivar-me a mi mateixa apuntant-me a aquesta iniciativa.
Tot i això, m’hi apunto, però no m’hi apunto, és a dir, m’hi apunto d’una forma no oficial, amb això vull dir que em llegiré els quinze llibres i intentaré fer ressenyes, però no m’inscric oficialment a la iniciativa, que per cert farà un sorteig amb tots els participants amb un premi de 15€ en bookdepiository, ja que això només ho faig per motivar-me a llegir.


I aquí s’acaba l’entrada, que us sembla aquesta iniciativa? Sabeu algun llibre que encaixi amb algun requisit? Us hi apuntareu?


2 comentaris:

  1. Hola! Em sembla una molt bona manera de tornar a motivar-te a llegir ^^
    Jo també l'he vist molt per la blogosfera però al final l'he deixat passar. No crec que tingui temps amb tots els preparatius del curs que ve D:
    A no ser de que em doni un venazo i faci com tu participant no-oficialment xD
    Igualment, espero que puguis complir-la! Ja ens contaràs, un petò! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Azul,

      Hahaha la veritat és que necessitava una cosa com aquesta per motivar-me perquè no he llegit gairebé res, però com que tampoc estic segura de si tindré prou temps per això participo així de forma no-oficial hahaha.

      Un petó ;)

      Elimina