dimecres, 23 de setembre del 2015

ARRGGH...


Hola a tots,
Avui volia fer una entrada molt curteta per comentar i compartir una cosa amb tots els lectors per veure si podeu entendre la meva frustració.


A veure, sé que hi ha gent que no ho fa, però normalment quan nosaltres (els lectors), ens hem de comprar un llibre i no tenim cap idea exacta de quin llibre volem comprar, el que fem és anar a una llibreria i estar-nos hores mirant les sinopsis dels llibres, per veure quin ens crida més l’atenció i finalment triar-ne un. Però tendim a trobar-nos amb un petit imprevist durant el procés de tria de llibre i aquest petit imprevist s’anomena: ETIQUETA DEL PREU.


M’explico, amb això d’etiqueta del preu no vull dir que el problema sigui que el llibre pugui ser massa car, que a vegades és així, el problema real és LA COL·LOCACIÓ DE L’ETIQUETA perquè gairebé sempre que es tracta d’una etiqueta que han hagut d’enganxar a mà, no sé com acaba col·locada sobre la sinopsi.


Aquesta fotografia la vaig fer ahir, quan em vaig anar a comprar un llibre per superar el bloqueig lector que tinc, i vaig agafar un llibre per veure de què anava. Com podeu observar l’etiqueta del preu està col·locada just a sobre de la sinopsi. Reconec que a vegades la sinopsi ocupa tota la solapa i no hi ha un lloc perfecte per enganxar l’etiqueta del preu, però en aquest cas i en molts altres hi ha un espai buit gegant al costadet de la sinopsi, però no, perquè col·locar l’etiqueta en un lloc que no molesti quan la puc col·locar sobre la sinopsi?

Accepto el fet que els que col·loquen les etiquetes en deuen col·locar moltíssimes al dia, i ho deuen trobar avorrit i al final deixen de fixar-se on posen les etiquetes, però a vegades com en aquest cas, no em podeu negar que sembla fet expressament; vull dir hi ha un espai buit gegant i has hagut de col·locar l’etiqueta sobre la sinopsi?


Bé, aquesta entrada era només per dir això, que em molesta una mica quan vaig agafant un llibre darrer un altre per veure de que tracten i vec que totes les sinopsis estan tapades per les etiquetes del preu, però bé això és una de les coses que ens passen als lectors i em d’aprendre a convuire-hi. Espero que l'entrada no us hagi avorrit massa.

Per cert, ja m’he comprat uns quants llibre i estic preparada per tornar a posar-me a la càrrega amb l’autumnthon, ressenyes i demés. Espero poder portar una ressenya per aquesta setmana que ve.



8 comentaris:

  1. jajajajaj buaa quina ràbia : / #drama :'')
    ara fora conyes, a mi tmb mha passat moltes vegades i és com... en serio????!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aria,
      Hahahah fa moltíssima rabia, sobretot quan tenen un espai gegant al costat que esta buit hahaha. Gràcies per comentar! ;)

      Elimina
  2. Hola Aina.
    T’entenc tan bé! El que fa més ràbia es quan l’intentes arrencar, hi deixes les ungles i quan finalment aconsegueixes tibar l’etiqueta se’t trenca. Fot molt!!

    PD: Felicitats per superar el bloqueig lector! hahaha

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sheila,

      Hahaha tots els lectors ens comprenem entre nosaltres ;). Hahahah, quina veritat ;). Moltes gràcies!

      Petons!!

      Elimina
  3. Hola!

    Tota la rao del mon!!! Es molt frustraaant jajajajajaj,
    no, pero es veritat que fot molt, et quedes com: Vull llegir que posa!
    Anims amb el bloqueig lector!!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola wina,

      Hahahaha és que fa moltíssima ràbia. Moltes gràcies guapa, ara estic llegint un llibre i a veure si l'acabo aquesta setmana.

      Petons!

      Elimina
  4. Buaaaaaaaaaahhhh, ja veus!!! Donen ganes de pegar-se contra la paret, en serio. Molt bona entrada ;D
    En serio, es molt frustrant quan ho fan D:
    Ànims amb el bloqueig, espero que se't passi ràpid!!! ;)
    Petons! <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Azul,

      Hahahaha quina gran veritat, fa moltíssima ràbia, a part de ser una de les coses més frustrants que ens poden passar als lectors. Moltíssimes gràcies ;)
      Petons! <3

      Elimina