dijous, 13 d’agost del 2015

YOUTUBERS #2


Hola a tots i totes,
Ja he tornat de les vacances i estic preparada per crear més i més contingut pel blog. Aquesta és una entrada que tenia pendent des de fa bastant temps i com heu pogut veure pel títol es tracta d’una nova edició de youtubers. En la primera entrada només vaig parlar de youtubers estrangers, com la Zoella, la Yuya i molts més. Així que en aquesta entrada d’avui he pensat que també podria parlar de certs youtubers espanyols que segueixo i veure que us semblen. Doncs ja podem començar:

      1.    Auronplay
Segurament molts el coneixeu, ja que és un youtuber espanyol que ha guanyat bastant popularitat últimament. La veritat és que jo no el segueixo en excés, però he vist vídeos seus i reconec que estan bastant bé i fan riure. Pels qui no sabeu qui és, és un youtuber que parla sobre “temes d’actualitat” i amb el qual tens el riure assegurat. Aquí us deixo el primer vídeo seu que vaig veure, la veritat és que ha penjat moltes coses des d'aquest vídeo, però com que va ser el primer que vaig veure aquí us el deixo. 


      2.    Tatcherjoe
Bé, tenint en compte que havia parlat de la Zoella també havia de parlar d’ell perquè són germans. El seu nom real és Joe Sugg i és un youtuber que fa vídeos divertits i per riure. La majoria dels seus vídeos són molt còmics i en molts fa col·laboracions amb altres youtubers. Aquí us deixo un vídeo en què el Joe Sugg gasta bromes al seu company de pis, el Caspar, el qual també és un youtuber. (No sé com, però crec que tots els youtubers d’Anglaterra són com una petita comunitat i es coneixen tots entre tots, almenys pel que es veu als vídeos).


      3.    ElrubiusOMG
      Fa falta que digui qui és? Crec que no, però ho faré per cortesia per si algú no sap qui és. És un youtuber gamer espanyol amb més de 12 milions de subscriptors, i crec que amb això ja està tot dit. Bé, també podria comentar que els seus vídeos són molt divertits i encara que no estiguis en el món dels vídeojocs, els seus vídeos segueixen sent molt divertits.


      4.    Miranda Sings
      Si algú s’ha passejat molt pel You tube segur que ha notat que per allà hi ha una noia amb pantalons de xandall i els llavis sempre pintats fatal; aquesta és la Miranda Sings. Bé, en realitat ella és un com un alter-ego creat per la Colleen, que es dedica a fer vídeos per fer riure i en els quals ens demostra una forma de cantar una mica diferent. Crec que té uns 4 milions de subscriptors. Un detall sobre ella; va ser la instructora de cant de l’Ariana Grande, però ho va ser la Colleen, no la Miranda, perquè com veureu al vídeo la Miranda té una forma de cantar bastant peculiar:


      5.    Michelle Phan
      Per acabar, no em podia faltar una youtuber de bellesa i aquesta és la Michelle. Com molts podríeu deduir pel seu nom és de família vietnamita, però des de sempre ha viscut als EUA. El seu canal està replet de tutorials per maquillatges de festa, per carnestoltes, per si un dia et ve de gust anar diferent...Així que si un día busqués un look diferent ella el té preparat. A més, en molts dels seus vídeos surt el seu nòvio el qual jo trobo especialment atractiu, es diu Dom i crec que és francès, almenys pel que he vist als vídeos. Aquí us deixo un vídeo en que surten els dos.

    
    Us ha agradat l’entrada? Coneixeu alguns dels youtubers? Us agraden? Hi ha algun youtuber que us hauria agradat que sortís? Voleu una altra entrada com aquesta?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada