dimarts, 19 de maig del 2015

UNA MICA MÉS D'INFORMACIÓ...


Hola a tots i totes,
Avui he pensat donar-vos una mica més d’informació sobre la meva novel·la (pels que no ho sabeu, vaig escriure una novel·la i me la publicaran ;)), bé, tornant al tema, els que la vau llegir mentre la publicava on-line sabeu que el seu títol era “si m’estimes...” (i els que no ara ja ho sabeu), doncs pot ser que el títol canviï, però encara no us puc dir com es dirà.
Una altra cosa que us puc revelar és que es publicarà abans que s’acabi l’any. (Una pista pels que l’heu llegit: es publicarà al voltant de l’època de l’any en què té lloc tota la novel·la).


I, finalment també us vull revelar que hi haurà algun canvi en la novel·la ;), de moment estic treballant en ella juntament amb la meva editora.
Un petó a tots,
PD: Si em voleu fer alguna pregunta, la podeu deixar en els comentaris i m’encantaria que us uníssiu a la pàgina en un grup que he fet ( està a l’esquerra i és on diu “uneix-te al blog”). Us aniré informant sobre tot.
NINA1234

3 comentaris:

  1. On esta el uneixte al blogs? Pero cert, vaig llegir la teva novela des de k la vas començar, i encara k no comenti gaire, te de dir k quan vaig llegir k et publicarien historia em vaig emocionar! Ets la meva ídola!!!! *-*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està a la columna esquerra sota de l'arxiu del blog ;). Moltíssimes gràcies per seguir-me fins aquí i un petonàs molt gran, de veritat <3 <3

      Elimina