dimecres, 27 de maig del 2015

LA MEVA ESTANTERIA #3


 Hola a tots i totes,

Fa bastants dies que no penjo res, però no he trobat temps per fer-ho. Avui he decidit fer una nova entrada de “la meva estanteria”, com que la majoria ja sabeu de que són, aniré directament als llibres.


      1.    El bosc dels cors adormits (Esther Sanz)
Després de la mort de la seva àvia, la Clara es veu obligada a deixar Barcelona per traslladar-se a Colmenar, un petit poble de muntanya on viu lúnic familiar que li queda amb vida. Lluny de casa i del seu món, mentre Clara desenterra vells secrets familiars, dos nois completament diferents, en Braulio i en Bosco, despertaran la màgia del seu cor adormit... amb conseqüències imprevisibles.

Bé, aquest llibre me’l vaig llegir ja fa bastant temps, però no podia faltar en una d’aquestes entrades. Personalment, descriuria aquest llibre com una barreja de romanticisme, misteri, acció i fantasia. Tot i que en un principi pot semblar-te una història previsible, t’enganxarà com una mala cosa i de sobte veuràs que no paren d’haver-hi girs inesperats i passen coses que no havies imaginat que podrien passar, sobretot si només t’has llegit aquesta sinopsis que he deixat aquí. Per cert, és el primer llibre d’una trilogia.

       2.    Caçadors d’ombres (Cassandra Claire)
Al Pandemonium, la discoteca de moda de Nova York, la Clary segueix un atractiu noi de cabells blaus fins que presencia la seva mort a mans de tres joves amb estranys tatuatges.Des d'aquella nit, el seu destí s'uneix al d'aquests tres caçadors d'ombres, guerrers consagrats a alliberar la terra de dimonis i, sobretot, al d'en Jace, un noi amb aspecte d'àngel i tendència a actuar impulsivament...

Segurament la majoria us heu llegit aquesta saga, l’esteu llegint actualment, heu vist la pel·lícula o esteu pensant a llegir-la. Pels que esteu pensant a començar a llegir-la ja podeu començar i els que no heu sentit mai a parlar d’ella és hora d’informar-se. Bé, aquest llibre ens obre la porta a un univers paral·lel al nostre i realment el fa creïble, a més, té el personatge del Jace, que tot i ser el prototipo de “chico malo”, acaba enamorant i enganxant als lectors i la Claire és un personatge amb iniciativa i que cau bé.

      3.    El vigilant en el camp de sègol (J. Salinger)
Els dos llargs dies que Holden Cauldfield, el jove protagonista, passa a Nova York són la seva fugida personal. Fuig del món dels adults, un món que rebutja, intentant protegir la seva infantesa, un territori pur que ja no és el seu. Holden Cauldfield sap que s'està fent gran i que no pot deturar aquest procés natural; es rebel·la i, volent actuar contra l'inevitable pas del temps, el noi opta per un camí incert i de difícil tornada...

Els que heu llegit la novel·la ja sabeu que aquest llibre hi surt i consegüentment que és un dels meus llibres preferits. Aquest llibre és d’un estil totalment diferent dels que he recomanat anteriorment i segurament molts no hi estareu interessats, però realment és un gran llibre, amb el qual et pots identificar, amb el qual pots riure i és molt fàcil de llegir. Per acabar, només us volia donar explicar dues anècdotes sobre aquest llibre que us podrien interessar (?):
-  Mark David Chapman (l’assassí de John Lennon) va dir que després d’aquest llibre va sentir la necessitat de cometre el crim, i després de l’assassinat va esperar a la policia llegint aquest llibre.
- Aquest llibre va ser el gran llibre de Salinger, després d’aquesta obra no hi ha cap llibre seu que sigui massa reconegut.


Moltes gràcies i espero que us hagi agradat.
Podeu deixar un comentari parlant d’algun llibre que us hagi agradat, si us han interessat els llibres d’aquesta entrada o de qualsevol cosa relacionada amb els llibres.

6 comentaris:

  1. Doncs jo crec que el del visitant en el camp de segol me'l llegiré perquè sembla interessant i original... I bé que dir de caçadors d'ombres !! Jace amor platoniiiic<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha m'alegro que l'entrada t'hagi estat útil ;). A mi també m'encanta el personatge del Jace ;)

      Elimina
  2. Enseriu el va matar per aquest llibre ??????!!!??? la gent esta fatal. Pero el llibre es dun assessiant o algu aixi??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha això és el que es diu, però el llibre no va sobre cap assassinat ni res per l'estil. Està molt bé ;)

      Elimina
  3. No de si t'has llegit un llibre que es diu CHOCA ONLINE EN NUEVA YORK. Va d'una noia que escriu un blog i, per motius de feina del seus pares i perquè vol desconectar per un accident que ha tingut, va a NY. Allá coneix un noi, s'enamoren i tal. Es de la famosa youtuber Zoella pero en veritat es diu Zoe Sugg.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha la veritat és que si que me l'he llegit. Crec que tinc una entrada en algun lloc en què parlo de la Zoella. Igualment moltes gràcies per la recomanació.
      un petó

      Elimina