divendres, 8 de maig del 2015

LA MEVA ESTANTERIA #2




Hola a tots i totes,


Avui us torno a portar una entrada de “La Meva Estanteria”, pels que no sabeu que és, en aquesta entrada recomanaré tres llibres que m’he llegit i que crec que us agradarien i disfrutaríeu.
     
     1.    Beautiful Disaster (Jamie Mcguire)
“L’Abby Abernathy és una perfecta dama, no beu, no insulta, sap comportar-se... Però quan arriba a la universitat amb la seva amiga Amèrica, el seu camí es creua amb el “noi d’una sola nit”, el Travis Madox, que és precisament el que l’Abby necessita i el que vol evitar. Però després d’una aposta l’Abby acabarà vivent al pis del Travis.”



Perquè us vull recomanar aquesta novel·la? Simplement perquè us enamorarà, a més aquest llibre enganxa com una mala cosa. Per norma el Travix t’enamorarà completament i l'Abby et caurà molt bé, i desitjaràs que la seva història d’amor acabi bé. És una història d’amor que ho té absolutament tot; acció, un noi dolent, un triangle amorós, sexe...en definitiva, tot el que esperés d’una història d’amor.

     
     2.    The Iron King (Julie Kagawa)
"Me llamo Meghan Chase.

 En menos de veinticuatro horas cumpliré dieciséis años. Los dulces dieciséis. Suena mágico. Se supone que, a esa edad, las niñas se vuelven princesas, se enamoran, van a fiestas, a bailes de promoción y cosas así. Se han escrito un sinfín de relatos, canciones y poemas sobre esa edad maravillosa en la que encuentras el amor verdadero, las estrellas brillan por ti y el apuesto príncipe te lleva en volandas hacia el atardecer.

No creo que ése vaya a ser mi caso."



Aquest és el primer llibre d’una saga de tres llibres que té lloc en un món fitici. Aquest llibre compta amb un triangle amorós, acció i un món on existeixen les fades. He de reconèixer que hi ha moments en què es fa una mica pesat, però acaba agradant el suficient per continuar amb la saga, i en la meva opinió el següent llibre només millora. A més, a qui no li encantaria viatjar a un món de fades i descobrir que tu hi tens un paper molt important?

     
      3.    Fangirl (Rainbow Rowell)
“La protagonista, la Cath, té una germana bessona, la Wren, amb la qual sempre han estat molt unides i sempre ho han fet tot juntes. Però quan arriba el moment d’anar a la universitat, la Wren decideix començar una nova vida que no inclueix la Cath, així que ella és tancarà en el seu món de fan-fic sobre el Simon Snow i s’aïllarà de tothom. Tot i això, coneixerà noves persones que l’ajudaran a obrir-se, a conèixer l’amor i a afrontar la vida universitària.”



Aquest llibre és del mateix escriptor de “Eleanor & Park” i he de dir que tampoc m’ha defraudat amb aquesta entrega, tot i que no supera a “Eleanor & Park”. Que dir sobre aquest llibre? Hi ha personatges que enamoren, n’hi ha amb els que et pots identificar molt i n’hi ha que de tant en tant et posaran dels nervis i et faran una mica de ràbia. La història està bé i enganxa, parla de dificultats reals que hi ha gent que ha d’afrontar al llarg de la seva vida i et podràs identificar amb algunes dificultats que viu la protagonista.



Si us els heu llegit, us agradaria o voleu recomanar algun llibre, podeu deixar un comentari.

Moltes gràcies a tots,

NINA 1234

2 comentaris:

  1. Hola Nina!!

    Trav<3, m'encanta!

    És l'únic llibre que me llegit dels tres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gis,

      Hahaha a mi també em va agradar molt ;)

      Un petó <3

      Elimina