dilluns, 26 d’octubre del 2015

BOOK-TAG: ELS CASTELLERS


Hola a tots,
Finalment torno a publicar alguna cosa, sé que des del dijous no penjo res, però és que durant el cap de setmana no he trobat el moment i tampoc tenia cap idea de res per publicar. Per sort, m’han nominat a dos book-tags, així puc portar-vos alguna cosa.
M’han nominat al book-tag de la Castanyada i la persona que m’ha nominat ha estat la WINA d’Atrapada entre llibres i també m’han nominat al book-tag dels Castellers i la persona que m’ha nominat ha estat l’IZZY d’Ink People.
Bé, avui només en faré un i serà el dels Castellers, bàsicament perquè m’espero al cap de setmana per fer el de la Castanyada que és bastant més llarg. Així que comencem:

L’ENXANETA

Llibre d’extensió curta que t’hagi encantat i emocionat


Doncs aquí poso Mi teoria del todo, no és que sigui molt curt, però en comparació amb tots els llibres que tinc a les estanteries es podria considerar d’extensió curta. A més, fa poc que en vaig fer la ressenya, així que el tinc molt recent i recordo que va arribar un punt en el qual em va enganxar moltíssim i que em va agradar bastant el final, tot i que certes coses quedaven una mica a l’aire.

LA PINYA

Llibre amb un munt de personatges i que t’hagi enamorat cada un d’ells


Definitivament “Caçadors d’ombres”, tots sabem que té centenars de personatges i a mi sincerament tots em cauen bé. I sí, tots em cauen bé, inclosos els dolents, perquè encara que siguin dolents, almenys ho fan bé això de ser dolents, vull dir es nota que no són dolents de poca monda sinó que són bons dolents, fan bé el que fan. A més, a part d'això sobre els dolents, els personatges bons també em cauen molt bé, sobretot el Jace. Té una personalitat peculiar, però que fa que t'agradi. I tots els altres personatges, tot i que potser amb alguns no tenia massa bona relació al principi, al llarg de sis llibres m'han acabat agradant o simplement he acabat acostumant-me a la seva presència.

COLLA VELLA

Llibres que t’hagis llegit fa temps, que t’hagin encantat i que te’ls hagis llegit mil cops


No ho dubto ni un moment, tota la saga de Geronimo Stilton, el millor rosegador de tot Ratalonia. M’encantaven els seus llibres, eren fàcils de llegir, eren originals i simplement m’encantaven. Crec que dec tenir un quaranta llibres del Geronimo Stilton més o menys i a més, també em vaig enganxar bastant als llibres que representava que escrivia la germana del Geronimo, la Tea Stilton, tot i que crec que seus només en tinc uns cinc o sis.

COLLA JOVE

Llibre que t’hagis llegit fa poc i del que tothom parla



Crec que aquí faré trampes i diré la saga de “La selección” perquè me la vaig llegir ja fa bastant temps, però és que dels llibres dels quals tothom parla en l’actualitat crec que no me n’he llegit cap. A veure passem llista, Els jocs de la Fam (No me l’he llegit), Divergent (No me l’he llegit), Ciutats de Paper (No me l’he llegit), El corredor del laberinto (No me l’he llegit)... Així que, definitivament “La selección”. Tot i això, d'aquesta saga encara no estic del tot al dia perquè no m'he llegit "La heredera", ni cap altra dels spin-off que l'autora a publicat. Crec que me de començar a posar al dia.

GRALLES

Moment d’un llibre en el qual ja saps el que passarà o com acabarà


Aviso que la resposta pot contenir SPOILERS, així que si no t’has llegit el llibre del qual parlaré ara, no llegeixis la meva resposta. Crec que el llibre de Girl Online encaixa en aquesta secció. M’explico; no és que arribés un punt en què ja sabés el que passaria, però durant el llibre s’anaven donant pistes i podies deduir el fet que el Noah segurament era una persona famosa o alguna cosa per l’estil, i a partir d’aquí, podies deduir que segurament la Penny ho descobriria, s’enfadaria, ell li demanaria perdó i tot acabaria bé.

I això és tot per avui, aquest dijous porto la tercera part de com vaig acabar publicant un llibre i espero que us hagi agradat.
Coincidim en alguna? Quins hauríeu posat vosaltres?


4 comentaris:

  1. Ainaa!!
    No me n'he llegit cap hahaha bé de Geronimo Stiltonen tinc uns quants però me'ls llegia quan era petita i la veritat és que no m'enrecordo... Respecte als altres llibres, n'he llegit molt bones crÍtiques i em sembla que m'hauria de proposar llegir-los... ;)
    Petons <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ginny!

      Hahaha a mi em passa amb molts book-tags que llegeixo ;) Doncs te'ls recomano tots perquè estan moolt bé!

      Petoons!

      Elimina
  2. Hola Aina! M'encanta aquest booktag, de veritat, crec que te'l copio! Coincidim només amb La Selección, tot i que si haguessis possat algun de John Green, LJDH o Divergente també haguessim coincidit c:
    No he llegit Girl Online, pero no em crida massa, la veritat :/
    Un petó♥♥

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Tania,

      Moltíssimes gràcies, doncs m'encantaria veure les teves respostes, així que considerat nominada per mi ;)! Hahaha és que no me'ls he llegit, bé només TFIOS del John Green.. :$
      Está bé, però com a lectura ràpida per passar el temps!
      Petoons <3

      Elimina