dimarts, 6 d’octubre del 2015

LA SINOPSI ESTÀ AQUÍ



 Hola a tots,
Ha arribat l’hora de parlar de la sinopsi del llibre!! Primer us poso aquí sota la sinopsi oficial de fanbooks i després havia pensat afegir-hi jo mateixa uns quants detallets dels quals m’agradaria parlar... Bé, aquesta és la sinopsi oficial:


SINOPSI

“La Diana agafa cada tarda el bus per tornar a casa després de l’institut. Aquella tarda, s’asseu al costat d’un noi guapíssim, però ell ha de baixar a la parada següent i s’acomiaden sense dir-se els noms ni donar-se els telèfons. Però la casualitat farà que es tornin a trobar i surtin junts seguint un pacte: no es diran els noms durant un mes, ell serà el noi del bus i ella la noia del bus.”

Com veieu és una sinopsi molt curteta i per això jo volia afegir-hi unes quantes coses i, de pas, comentar-la una miqueta. Però abans de res volia preguntar una cosa als que veu llegir la novel·la quan la publicava en un blog; què us sembla aquesta sinopsi? Us agrada?

I ara tornant al que jo volia dir, no sé per on començar. En primer lloc aclarir una petita cosa, sé que quan llegeixes la sinopsis sembla que just després de trobar-se per segona vegada comencin a sortir i això no és així. És veritat que es coneixen en el bus i es tornen a trobar per coincidència, però abans de que comencin a sortir passen moltes més coses de les que sembla llegint la sinopsi. Repeteixo, moltes més.

Una altra cosa de la qual volia parlar és el detall del pacte que segueixen quan comencen a sortir junts, sé que així sembla una mica estrany, però us prometo que quan comenceu a llegir el llibre entendre-ho tot aquest enrenou que hi ha amb els noms i perquè decideixen fer aquest pacte. Reconec que en llegir la sinopsis sona una mica boig i estrany, però us asseguro (un altre cop) que quan llegiu el llibre ho entendreu.

I última cosa que vull dir-vos, encara que potser no massa objectivament, és que el ritme de la novel·la està molt bé, no crec que t’avorreixis i hi hagi moments mentre la llegeixis que pensis que s’està fent pesat (si al final resulta que sí, demano perdo per avançat), però no crec que us passi.

Aquí s’acaba l’entrada per avui, però abans de d’acomiadar-me l’última cosa que volia dir és que us he donat una pista gegant del nom de la novel·la.

Moltes gràcies!!


14 comentaris:

  1. Ainaa!! Ens deixes poques pistes... hahaha naa ;)

    Ja tinc ganes que surtii jeje

    PD: Crec que se com es diu el llibre però per si de cas... no faré Spoiler :)

    Petons :* <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ginny!
      Hahahaha deixo les suficients ;)
      Moltíssimes gràcies!!
      Hahaha això, això. Secció de comentaris spoiler free Hahaha ;)
      Petons <3

      Elimina
  2. Hola Aina.

    Ja falta poc! Quines ganes!!
    Jo també se el títol del llibre des de fa un temps....
    Respecte la sinopsi de Fanbooks, em sembla bé. Poca informació, tot i que potser hi afegiria alguna cosa més.
    La veritat és que crec que mai em vaig acabar de llegir tota la novel·la, així que alguna part si que serà un sorpresa per mi.

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola sheila,

      Hahaha sí, només 15 dies de res ;)
      Doncs et dic el mateix shht..;)
      A mi també m'agrada, però volia aclarir aquestes dues coses i ja està ahahaha.
      No?? Em pensava que sí, doncs espero que t'agradi!!
      Petons!!

      Elimina
  3. Hola!

    Ostres, soc la primera en els comentaris que no te ni idea del titol;) jajajajja
    A mi la Sinopsis m'ha agradat, pero tambe aixo de l'aclariment de que no surten immediatament!
    N'espero una bona historia! Ja tinc ganes de que surti!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Wina,

      Hahaha és veu sí ;). Me n'alegro, és que l'he fet perquè creia que sino es podia malinterpretar una mica això de quan comencen a sortir hahaha. Ufff.. doncs espero que t'agradi!!

      Petons!!

      Elimina
  4. Jo, que guaaaay! Pinta genial!! Tinc molta curiositat ^^
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Azul,

      Hahaha moltíssimes gràcies guapa!! Només falten 14 dies hehehe ;)

      Petons!

      Elimina
  5. hEY!
    ja tinc el llibre demanat a fanbooks prq me l'envii MOLTÍSSIMES GANES DE COMENÇAR-LO!!! segur que m'encanta... podràs veure la meva ressenya al blog.... uajajaj prometo no ser gaire dolenta... ; ) és broma home! Segur que és super xulo i per la sinopsi ja pinta molt bé *_* UN PETONÀS!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aria,
      De veritat?? Em fa moltíssima il·lusió que te'l comencis a llegir, sé que és estrany, però és així!! Hahaha tinc unes ganes gegants de veure la ressenya al teu blog, això espero ;).
      UN ALTRE PETONÀS!! <3

      Elimina