dimarts, 9 de juny del 2015

LES MILLORS PARELLES DE LLIBRES

Bé, com podeu veure en el títol en aquesta entrada faré una llista de les millors parelles de llibres. 
Aviso que és la meva opinió i que pot ser que hi hagi parelles que no surtin perquè no m'he llegit el llibre.
Aquesta idea va sorgir quan un dia estava parlant amb una amiga meva sobre els actors Jamie Campbell i Lily Collins que han tornat junts després d’una ruptura i que són els actors que interpreten a la Clary i al Jace de caçadors d’ombres a la pel·lícula i a partir d’aquí vam començar a parlar de parelles de llibres. No estic segura perquè us he explicat això, però bé… ja està fet.
Ara ja podem començar:
1. Jace i Clary
( Saga Caçadors d’ombres)
Bé, en primer lloc dir que els personatges en si cauen bé (el Jace és un noi irònic, divertit, valent i amb certs trets de “chico malo” i la Clary és una noia valenta, no massa popular, divertida i emocionalment forta), però la seva història d’amor destaca perquè (SPOILER) els hi fan creure que són germans i al llarg dels primers quatre llibres no descobreixes si realment ho són i veus com s’esforcen per reprimir-se, tot i que és evident la seva química i el fet que s’agraden.
2. Eleanor & Park

La seva història d’amor m’encanta perquè surt dels tòpics adolescents literaris. Els dos personatges són uns “outsiders” i tot i que saben que hi ha atracció, preocupats per les opinions dels altres i per por a ser rebutjats, els hi costa iniciar la relació. Però el més bonic és que en aquesta història d’amor veus la reciprocitat de la relació, ja que a diferència d’altres llibres, els dos han d’ajudar a l’altre a superar les seves pors i amb aquesta relació arribés a veure algunes realitats de les relacions que alguns llibres no retraten.
3. America i Maxon (Saga La selección)
Aquesta història és bastant diferent de la de l’Eleanor & Park. L’America i el Maxon tenen una relació que et farà sospirar, somriure, et deixarà amb la boca oberta, a vegades et farà cridar de ràbia però que sobretot t’enamorarà, en especial el personatge del Maxon. Tot i que America és la protagonista, vull dir que el personatge del Maxon enamora com una mala cosa, és romàntic, de tant en tant una mica misteriós, i a vegades fa una mica de ràbia, però li dóna a la relació tot el que necessita.


4. Bella i Edward
Una de les parelles literàries més famoses del món, per no dir la més juntament amb l’Anastasia i el Grey. Bé, sobre aquesta parella que dir? A qui no li agrada pensar que realment hi ha una persona amb la qual estàs destinada passar la resta de la teva vida i que, a més, és un vampir com l’Edward?



I, finalment hi ha una parella més que volia destacar, però com que no m’he llegit els llibres no em crec adequada per parlar de la seva història d’amor, és:

Ron i Hermione

Però tranquils, una amiga meva fanàtica (què és poc) s’ha ofert a escriure un text pel blog sobre aquests dos personatges, així que quan el tingui el penjaré.
Voleu afegir alguna altre parella? Us agaraden les parelles que us he posat a la llista?

6 comentaris:

  1. Hola Nina,
    A mi m'encanta la parella de l'America i el Maxon :* em vaig llegir tots els llibre i em van agradar moooooooolt. A mi tambe m'agraden molt el Patch i la Nora de hush hush

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha com pots veure per l'entrada a mi també m'encanten i els llibres de hush hush no me'ls he llegit, però si un dia trobo temps ho intentaré ;)

      Un petó

      Elimina
  2. Hola nina,
    Ara k et torno a trobar(ja k has borrat el blog de la novel·la i no sabia l'adreça) m'he estat llegint tot el k has escrit i publicat fins on deies k la novel·la es publicaria.Llavors no he aguantat mes i t'anat a escriure tot el k estic escrivint.
    Senzillament ja sap qui soc i l'altre cosa es dir-te k m'ha encantat tot el k has escrit i publicat; k ja sap el k deia sempre no? Per qui no ho sapiga li deia a cada entrada:m'encanta! !!
    I ara respecte el "nou" blog et dic: m'encanta i gràcies per continuar escrivint.

    *Perdó per les faltes
    **he trobat a faltar ela teus escrits

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Judit,
      Que sàpigues que jo també t'he trobat a faltar des de que vaig obrir aquest blog, cada cop que publicava una entrada pensava "és molt estrany que la judit ja no estigui per aquí..". Me n'alegro moltíssim que hagis trobat el blog i que t'hagi agradat. Espero que segueixis aquest nou blog i un altre cop, moltíssimes gràcies.
      Un petó

      Elimina
  3. Oooooh m'encanta l'entradaa!!!! No coneixo a totes les parelles pero les que si que coneixo dir-te que m'encanten i que m'enamoren!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Júlia,
      Moltíssimes gràcies hahahha
      un petó

      Elimina