dimarts, 2 de juny del 2015

15 MOTIUS PER SORTIR AMB UNA NOIA QUE LLEGEIX


"Si vas a casa d’alguna persona i no té llibres, no te’n vagis al llit amb aquesta persona.”
John Waters
En primer lloc, aquesta entrada esta inspirada en una entrada que es deia “12 razones para salir con una chica que lee”, però després de llegir-la vaig pensar “només 12?”, així que aquí teniu la meva versió d’aquesta entrada.
Bé, com algunes sabeu ja hi ha algun compte d’instagram dedicat a com de sexys són els homes que llegeixen,( si no l’heu vist, aquí us el deixo) però i nosaltres que? Les noies que llegim també hem de tenir alguna cosa especial, no? Doncs aquí us deixo 15 bones raons per sortir amb una noia que llegeix:
1. Podem passar temps a soles sense cap problema: Si algun dia tens ganes d’estar sol, per nosaltres cap problema; agafem un llibre, ens estirem al llit i ens podem passar hores llegint oblidant-nos de tot. Això si, has d’acceptar que quan ens enganxem a un llibre tenim la necessitat d’acabar-lo si o si, així que potser hem de sacrificar una tarda al cinema, per una tarda al sofà.

2. És molt fàcil trobar un regal per nosaltres: Si és el nostre aniversari, sant o qualsevol cosa important saps que amb un llibre sempre l’encertaràs, però estigués ben atent per no comprar-nos un llibre que ja ens hàgim llegit.
3. Tenim bastant bona memòria: Si volguessis, et podríem explicar tota la biografia del nostre personatge literari preferit (d’on és, la seva història, el seu color preferit, a quin capítol té lloc el primer petó…), així que saps que no oblidarem un aniversari o una data especial.
4. Sempre estem atentes als detalls: Si ens ho demanessis, et podríem explicar de quin color era el vestit que portava la protagonista en aquella part específica del llibre. Si algun dia no recordes una cosa, sempre pots venir a preguntar-nos.
5. Ens encantes les històries: Si algun dia tens ganes d’explicar alguna cosa que t’hagi passat nosaltres som perfectes, sempre estem preparades per una bona història, ja sigui sobre paper o oral.
6. Mai saps on podríes portar a la teva novia? Amb nosaltres és molt fàcil, pot semblar estrany, però portar-nos a una llibreria per mirar llibres no ens sembla un mal pla i si a més al final cau algun llibre gratis molt millor.

7. Sempre tenim alguna cosa a explicar: Després de llegir tants llibres som perfectament capaces d’acabar amb un silenci incòmode parlant sobre un llibre que ens hagi agradat molt, una pel·lícula basada en un llibre…
9. Som curioses: Una aventura o una bona història sempre ens semblen bé, quina de nosaltres no ha pensat mai en què li encantaria viure alguna de les aventures que viuen les protagonistes dels llibres?
10. Sabem trobar alternatives: després de llegir tants llibres en els quals les coses resulten ser al revés del que semblaven, nosaltres ja tendim a buscar explicacions alternatives pel que pot estar passant. Així que saps que si mai necessites trobar una alternativa, nosaltres estem preparades.
11. Podem ser molt empàtiques: Ens hem posat tantes vegades en el lloc de la protagonista dels llibres que hem llegit, que fer-ho a la vida real no ens és un problema.
12. Som persones de ment oberta: Sempre estem disposades a descobrir noves coses que ens envolten i som capaces de creure sense la necessitat de poder tocar-les o veure-les.
13. Sempre estarem disposades a anar al cinema: com a lectores que som, si fan una pel·lícula d’un llibre que ens ha encantat, serem les primeres a la cua per comprar les entrades i encara que no sigui sobre un llibre, sempre estem disposades a descobrir un nou i nous personatges.

14. Tenim certs coneixements: No podem negar que a través dels llibres, encara que no siguin històrics, sempre aprenem coses, així que després de tants llibres algun coneixement particular tenim, no?
15. Et podem ajudar a introduir-te al món dels llibres: Et podríem obrir les portes a tot el que s’amaga darrere de cada llibre.


Si heu pensat en algun altre motiu el podeu deixar en els comentaris ;)


7 comentaris:

  1. Jo crec que un altre motiu seria que normalment a les noies que llegeixen els hi encanta viatjar i descobrir nous llocs, i encara més ens agradarà visitar els llocs on han estat els personatges dels nostres llibres preferits i anar on s'hi han rodat les adaptacions al cinema. A mi personalment m'encantaria anar on s'han rodat les pelis dels meus llibres preferits!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha és veritat, no hi havia pensat, doncs ara ja tenim 16 motius per sortir amb una noia que llegeix ;)

      Elimina
  2. Hola Aina! M'ha encantat la entrada. De fet a mi ja m'agradaria sortir amb una noia lectora.

    PD: Sóc l'Íñigo de "Cultura de Íñigo Ovejero". M'agrada molt el teu blog, et segueixo! Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Iñigo,
      Moltes gràcies i me n'alegro que t'hagi agradat i si vols sortir amb una noia lectora, tot i que a vegades pot no semblar-ho, el món està plagat de "devoradores de llibres compulsives" ;).

      Elimina
  3. Respostes
    1. Hola Andrea,

      Hahaha, és clar que sí, així més gent sabrà perquè s'ha de sortir amb una noia que llegeix ;). Ara m'hi passo.

      Moltíssimes gràcies.

      Un petó

      Elimina