dimecres, 23 de desembre del 2015

LIEBSTER AWARD (IV)


Hola a tots,
Avui, només tres dies després d’haver publicat l’última entrada, torno amb una nova entrada! Estrany, ho sé... Bé, fa poc vaig recordar que la Joana de Joana’s books m’havia nominat a un Liebster award i com que no vull que se m’acumuli la feina he pensat que ja és hora de respondre les preguntes. Per cert, moltes gràcies Joana per nominar-me.


Aquestes són les regles:
- Agrair al blog que t’ha nominat i seguir-lo.
- Respondre a les 11 preguntes que t’han fet.
- Nominar a 11 blogs que tinguin menys de 200 seguidors.
- Avisar-los que han estat nominats.
- Realitzar 11 preguntes als blogs que han estat nominats.

      1. Quin llibre has llegit aquest any que t'hagi fet emocionar?
Doncs la veritat és que aquest any no ha estat el més productiu com a lectora, però crec que el llibre conjuntament amb la pel·lícula de “The fault in our stars” sí queva aconseguir emocionar-me.


      2. T'agrada que els llibres ensenyin alguna cosa?
La veritat és que no m’importa gaire. Amb això vull dir que em sembla perfecte si mentre llegeixo un llibre adquireixo coneixements sobre algun tema en particular, però no ho trobo necessari a l’hora de triar un llibre. Per exemple, l’últim llibre que em vaig llegir, “Memòries d’una geisha”, em va encantar i em va ensenyar moltes coses sobre el món de les geishas, però “Mi teoria del todo” també em va encantar i no em va ensenyar res en particular.


      3. Quin gènere t'agrada més? Per què?
M’agraden tots els gèneres i ho dic de veritat. Clàssics, romàntics, de misteri, de fantasia, de ciència-ficció… Tot i això, reconec que sento una especial atracció pels de fantasia perquè m’encanta poder-me endinsar en mons desconeguts i descobrir nous personatges.

      4. Quin llibre desitges més?
N’hi ha masses per triar-ne un de sol. Però per aquest Nadal espero que em regalin “A todos los chicos de los que me enamoré” perquè he llegit molt bones crítiques i tinc ganes de llegir-me’l.

      5. Creus que els llibres valen massa diners?
A veure, aquesta és una pregunta difícil. Com a lectora crec que sí que ho són, però com a escriptora entenc tota la feina que hi ha darrere de la publicació d’un llibre, tota la gent que hi ha treballat i totes les coses que s’han hagut de pagar perquè el llibre surti a la llum i llavors no em sembla precisament car.


      6. Normalment en quin idioma llegeixes?
Normalment llegeixo en català, encara que últimament m’estic acostumant a llegir en anglès i quan un llibre no està en català, ni en àngles, el llegeixo en castellà.

      7. Estàs orgullós del bloc què tens? Perquè?
Doncs la veritat que sí. No sabria dir perquè, però crec que qualsevol persona que té un blog s’hauria de sentir orgullós de tenir-lo.


      8. Tens molta inspiració quan vas a escriure al bloc?
Pregunta trampa. Si dic que sí, és evident que no estic dient la veritat perquè últimament he publicat unes quantes entrades explicant-vos que vaig fluixa d’inspiració, però si dic que no, tampoc seria veritat perquè quan em poso a escriure entrades pel blog em surten bastant fluides i això suposo que és perquè hi ha inspiració a l’hora d’escriure. Deixo aquesta pregunta sense respondre.


      9. Creus que el teu bloc és millorable?
Evidentment, sense cap dubte. Sincerament crec que hi ha moltes coses que podria millorar i espero poder anar arreglant-les amb el temps. De moment no us les dic perquè potser no us havíeu adonat d’aquests errors i ara els començareu a veure…


      10. Escrivint t'expresses bé? O necessites expressar-te en vídeo?
Personalment crec que escrivint m’expresso bé quan realment tinc una cosa que vull expressar. Si hi ha alguna cosa que vull dir o transmetre, llavors les paraules flueixen, però si em poso davant de l’ordinador perquè sí, doncs llavors no acabo d’expressar res amb el que escric.

      11. Durant el dia penses en el bloc? I en el llibre què estàs llegint?
Sí, m’agrada passar-me per la pàgina de blogger com a mínim una vegada al dia per veure com va tot. Sobre el llibre, només hi penso quan el llibre realment m’agrada i m’ha enganxat, si no és així, en general no hi penso.


I això és tot per avui. Sé que hauria de nominar onze blogs, però en l’últim liebster award em vaig emocionar, vaig acabar nominant més d’onze blogs i molts d’aquests blogs em van dir que tenien una acumulació tremenda de premis i nominacions, així que de moment els hi deixaré una mica de temps lliure fins que trobo oportú començar-los a nominar a premis i book-tags una altra vegada.


6 comentaris:

  1. Mucas felicidades por el premio :) Me han gustado mucho tus respuestas.

    ResponElimina
  2. Et recomano bastant A todos los chicos de los que me enamoré. A mi també em va agradar molt Mi teoria de todo, i es trist que sigui tan poc conegut :/
    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mir,

      Doncs ja el tinc, així que quan acabi el que m'estic llegint m'hi posaré! Jaa, és molt poc conegut, però està super bé!

      Petoons!

      Elimina
  3. Ainaa!
    Hahaha 'pregunta trampa' ;) Jo també tinc pendent el llibre de 'A todos los chicos de los que me enamoré' si al final te l'acabes llegint vull veure la teva ressenya personal... :)
    Per cert, ara ho he vist quan estava repassant llibres i a la contraportada del teu posa que fas els anys el 26 de desembre hahaha FELICITATTS!! Espero que passis un gran diaa
    Petoons <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ginny!

      Hahaha és que ho era! Sisi, ja el tinc, o sigui que quan pugui me'l llegiré i faré ressenya! Moltíssimes gràcies, quina il·lusió que te n'hagis enrecordat!

      Petoons i bon nadal!

      Elimina