dimarts, 10 de novembre del 2015

WHAT'S GOING ON?


Hola a tots,
Avui no us porto cap entrada dedicada a un tema concret (no és cap book-tag, cap ressenya, ni la continuació de com vaig escriure un llibre), simplement és una entrada per parlar.

Començaré fent una mica de publicitat sobre el llibre (sorry, però s’ha de fer), a veure, en primer lloc dir que l’entrevista de la qual us vaig parlar en una entrada anterior que m’havia de fer el Xavier Serrahima ja està feta, redactada i penjada al diari digital El Núvol, (enllaç aquí), si voleu passar i llegir-vos-la... Per l’altra banda, la Pingü de El pingüino lector, també ha fet una ressenya del llibre (moltes gràcies un altre cop) i si la voleu llegir també us deixo l’enllaç aquí. I bé, aquesta és tota la propaganda del dia.


Llavors, el motiu d’aquesta petita entrada és per dir-vos que estic tenint problemes a l’hora de crear contingut pel blog. Tinc uns quants book-tags als quals m’han nominat i que tinc ganes de fer; fins i tot el book-tag de la Castanyada, encara que vagi amb una mica de retard i tinc la història de “Com vaig acabar publicant un llibre” per continuar, però a part d’això no tinc gaire més inventari d'idees. Sé que la setmana passada justament, vaig escriure una entrada dient que “I’m Back”, però potser no estic tant Back com em pensava.


No us penseu que aquesta entrada és del pal “aquest blog ha acabat” o “deixaré de penjar tan sovint” o “estic pensant a deixar aquest món”, ni de broma. Només és per dir, doncs, que estic fluixa d’inspiració i que em costa crear tan contingut com m’agradaria. Tot i això, el blog i jo intentarem seguir al ritme de sempre, tres entrades a la setmana, i comentar en els altres blogs tan com ens sigui possible!
I ara us deveu preguntar; si el blog seguirà com sempre, per què està escrivint aquesta entrada? Doncs sincerament tampoc ho tinc clar, suposo que crec que heu de saber que últimament no tinc gaire inspiració i que realment faré un esforç perquè el blog segueixi al mateix ritme (irònic, tenint en compte que la setmana passada no vaig penjar res de res, però shht) i perquè la gent que em segueixi pugui seguir trobant contingut de qualitat aquí. Així que no em deixeu de visitar ;).


Vull dir, aquest blog només té set mesos, no el deixaré morir ara ni de broma. Com a mínim cinc anys més (potser ara m’he emocionat, però qui sap?).

PD: Crec que molta gent que tingui blog es sentirà bastant identificada amb aquesta situació, perquè tots i remarco TOTS em passat per temporades de sequera imaginativa com la que estic tenint jo. Així que si teniu consells per superar-la, estic totalment oberta a escoltar-los, tot i que tenint en compte que es tracta d'un blog potser més aviat llegir-los...


12 comentaris:

  1. Hola!! Bu, jo fa poc també estava en mig d'una etapa així, de no saber que escriure o no tenir ganes, tampoc llegia i bue, no em passava gaire per aquí. Si el teu problema de falta de creativitat ve donat perquè no estas llegint gaire et recomano que et marquis els dies que vols publicar una ressenya i et divideixis el llibre per llegir una miqueta cada dia. Jo això ho he fet amb El Destello i m'ha anat molt bé, em vaig dir a mi mateixa que no podia tardar més de 4 dies perque demà vull publicar la ressenya i cada dia he llegit 70 pàgines c:
    Pel que fa a la originalitat d'entrades i això no se que dir-te, perquè estic en una situació similar, vull parlar de coses però no se de que.
    En fi, molts ànims que segur que passa aviat!! Petonets ♥

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Taniaa,

      Ho vaig llegir en el teu blog fa rees! Doncs la veritat és que el llegir no ha estat el problema, és simplement que no estic massa inspirada!! Et comprenc perfectament, crec que estem bastant igual.. Moltíssimes gràcies pel consell!!

      Petoonets!!

      Elimina
  2. Hola!
    Ja vaig parlar això amb una de les últimes entrades ajdljhfSPAMlksdlhf jo el que faig sempre és passejar-me per blogs que m'agraden o mirar videos al youtubefins que trobi una idea que em convenci i després doncs la moldejo fins que s'adapta al que realment vull!

    Espero que surtis d'aquest cicle! Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aria,

      C'est vraai, hahaha!! Me la vaig llegir ;), suposo que ja ho faré per inspirar-me, però és que últimament no tenia ni ganes de passar-me per altres blogs! Moltes gràcies pel conseeell!!

      Petoons!!

      Elimina
  3. Hola Aina!

    Primer de tot, dir-te que m'ha agradat molt la entrevista, i espero que en breus poder-me llegir el llibre...
    La veritat es que a mi durant un temps també em va passar això del bloqueig d'entrades, i com diu l'Aria va molt bé mirar les seccions d'altres blogs, o anar "adoptant" seccions com per exemple la de " De la A a la Z", realment no és fàcil, però una cosa que mai falla són les ressenyes;)


    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Wina,

      Moltíssimes gràcies, doncs espero que t'agradi..;). Doncs això faré, ara quan m'acabi el llibre que estic llegint intentaré fer la ressenya i em passaré més per altres blogs, a veure si m'inspiro!

      Petoons!!

      Elimina
  4. Hola Aina!
    Molts ànims i dir-te que m'encanta el Blog i espero poder llegir tan pronte com sigue possible una nova entrada.

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Izzy,

      Moltíssimes gràcies!! Hahaha, doncs intentaré que no hagis d'esperar molt ;)

      Petoons!!

      Elimina
  5. No et desanimis! Nosaltres tenim un blog desde l'estiu i estem fent tots els possibles... costa es cert però...
    Bé que he trobat el teu blog de pura casualitat em quedo per aquí!
    Si vols pasar pel nostre seràs benvinguda!
    Ens llegim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Hele,

      Moltíssimes gràcies!! Es veritat que a vegades costa..
      Doncs moltes gràcies! Ara mateix m'hi passo!

      Petoons!!

      Elimina
  6. ¡Hola!
    Te hemos nominado al premio Liebster Awards :)
    Saludos desde http://jeydilibros.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!

      Muchísimas gracias!! Me acabo de pasar por vuestro bloog, lo haré tan pronto como pueda!

      Besoos!

      Elimina