dimarts, 30 de juny del 2015

LECTURES D'ESTIU


Hola a tots i totes,
Per fi he tornat al món de la literatura, més o menys. En aquesta entrada d’avui he pensat explicar-vos una mica quins llibres tinc pensat llegir-me aquest estiu i intercanviar una mica els papers i que vosaltres també em recomaneu quins llibres m’hauria de llegir aquest estiu. Comencem:

1.No està escrit a les estrelles de John Green

Bé, la veritat és que ja me l’he llegit. Fa poc vaig tenir una reunió amb tot l’equip editorial i al final vaig marxar de l’editorial amb aquest llibre en les mans, així que vaig decidir donar-li una oportunitat i, tot i que al principi no em va enganxar tant com m’esperava, em va encantar. D’aquí poc potser faré una entrada parlant d’aquest llibre (podria ser la meva primera ressenya???!) perquè n’he de dir moltíssimes coses.

2. Las aventuras de Hucklerberry Finn de Mark Twain

Doncs resulta que aquest també ja l’he acabat i la veritat és que m’ha agradat molt. A diferència d’amb “no està escrit a les estrelles”, crec que us hauria d’explicar una mica de què va. El protagonista es diu Hucklerberry Finn i és un noi que fuig de casa i pel camí es troba amb el Jim, un negre fugitiu, i tot i que sap que l’hauria de tornar amb els seus amos, Huckleberry Finn decideix emprendre un viatge amb en Jim fins als països on s’ha abolit l’esclavitud. I, pot ser que només sigui que ara em sento inspirada, però crec que també faré una entrada dedicada a aquest llibre perquè hi tinc molt a dir.

3. El vigilant en el camp de sègol de Salinger

I, un altre cop, aquest també me l’he llegit, però no durant aquest estiu, així que encara no compta com a llegit. La veritat és que aquest llibre està a la llista només perquè tinc ganes de rellegir-lo aquest estiu perquè és un dels meus llibres preferits.

4. City of heavenly fire de Cassandra Claire

Finalment un llibre que encara no m’he llegit. Aquest llibre ja el tinc comprat i en àngles. Es tracta de l’últim llibre de la saga de Caçadors d’ombres i tinc moltes ganes de posar-m’hi i veure com acaba la història entre la Clary i el Jace. He decidit que no explicaré de què va perquè això significaria fer SPOILERS i com que em considero anti-spoilers, encara que a vegades en faig sense voler, no seria ètic. L’única cosa que puc dir, és que espero poder entendre bé el llibre i veure com escriu realment l’autora, ja que quan és tradueix un llibre sempre es perd una part de l’essència de l’autor.

5. Que l’amor ens salvi la vida de David Escamilla

Aquest és un llibre que ja tinc comprat i que he de començar a llegir. Crec que aquest llibre va sortir fa bastant, però igualment tinc ganes de llegir-me’l i veure com és. Sobre la història, no puc dir-vos gaire cosa, només que es tracta d’una becària en un programa de televisió que podria ser que s’enamorés del presentador.

5. La heredera de Kiera Kass

He llegit tantes ressenyes negatives i alguna de positiva sobre aquest llibre que no us ho podeu ni imaginar, però com que m’he llegit la saga em sento obligada a donar-li una oportunitat a aquest llibre per saber com continua la història (problemes dels lectors..). Tot i això, no tinc les expectatives especialment altes en aquest llibre, i espero que les pugui superar.

6. Tan senzill com tuitejar t’estimo de Blue Jeans

I, finalment, aquest llibre em sento en l’obligació de llegir-lo perquè m’he llegit tots els llibres del Blue Jeans i aquest no podia ser menys. Crec que tracta sobre una universitària que no ha tingut mai cap relació amb un noi i evidentment a la universitat coneix algú i comencen a passar coses...
I ara us toca a vosaltres recomanar-me llibres per aquest estiu perquè és evident que aquests llibres no em duraran tot l’estiu. Així què:
Quins llibres em recomaneu? Us heu llegit algun llibre de la llista? Us va agradar?

10 comentaris:

  1. Jo estic llegin-me la sega de l'heroi perdut .k son crec k 5llibres. El 1r heroi perdut, el 2n es el fill de Neptú, el 3r la Marca d'Atenea , 4rt la casa d'hades i l'altre ns com es diu.
    Son dos campaments on hi han tot de semideus pero uns son deus o desses gregues i l'altre romans k no s'abenen gaire i hi ha tenen una missio...
    Tots els personatges o semideus que surten tenen problemes com ara TDH o dislexia i coses aixins

    Es de fantasia i surt el Percy Jackson! !
    Jo no n'he llegit cap dels teus.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Judith,

      Semblen interessants. Els llibres que tracten sobre semideus, i coses mitologiques i a més tenen elements fantàstics són m'acostumen a agradar. Així que intentaré veure com són.

      Un petó

      Elimina
    2. Jo me llegit tota la saga. Em va agradar moltíssim! L'últim llibre és diu la Sang d’Olimp i va sortir aquest any fa uns mesos. També te la recomano!

      Petons! <3

      Elimina
    3. Hahaha moltes gràcies per comentar i me l'apunto a la llista per l'estiu a veure que tal ;)
      Un petó

      Elimina
  2. Hola! Sóc nova en el blog x tant, possiblement et recomani llibres que ja has recomanat en algun altre post! De moment el blog m'agrada molt!
    Jo et voldria recomanar la saga sencera de "Divergent". Trobo que són uns llibres que enganxen bastant i és fàcil de llegir-los! Tant si te'ls has llegit, com si no, te'ls recomano moltíssim!

    Records :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      Benvinguda al blog i me n'alegro moltissim de que t'agradi. Hahaha doncs la veritat que la saga de divergent no me l'he llegit, així que potser intento mirar-la aquest estiu a veure si m'agrada.
      Un petó

      Elimina
  3. Holaa aina! Mira jo tambe et recomano la saga divergent , ja que a mi em va enganxar i em va agradar molt! Ah i no recordo si te l'has llegit pero et recomano un llibre que es diu alla on els arbres canten de Laura Gallego, encara que me'l vaig llegir fa bastant temps em va agradar molt i és de fantasia i romanticisme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Júlia,
      Hahaha la saga de divergent me la recomanen just al comentari de dalt, però amb tanta insistència al final li donaré una oportunitat hahaha. I la veritat és que tinc ganes de llegir un llibre de la Laura Gallego perque crec que no n'he llegit cap, així que em va perfecte que me' recomanis un
      Un petó

      Elimina
  4. Aina, m'encanten tots! Bueno, ja et vaig recomanar el de "Tan senzill com tuitejar t'estimo", és un llibre genial i la veritat és que et deixa amb ganes de més, però et recomano que llegeixis els de la Saga Divergent, són realment genials i passen molt bé, a part de que són molt interessants. També et recomanaria la trilogia del Corredor del Laberint:) un peeeetó <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Irene,
      Hahaha el de tan senzill com tuitejar t'estimo me'l llegiré seguríssim i els de la saga Divergent potser també hahaha.
      Moltes gràcies per les recomanacions ;)
      Un petó <3

      Elimina