dilluns, 4 d’abril del 2016

AVÍS: BLOG ABANDONAT


Hola a tots,

Finalment torno a escriure en el blog després d’haver-lo deixat abandonat durant més d’un mes sense escriure res. La veritat és que aquest últim mes he estat desconnectada, no únicament del meu blog, sinó del món dels blogs en general i la veritat és que ho trobava a faltar, així que he decidit tornar, però aquesta vegada porto canvis. Reconec que no és el primer cop que deixo el blog una mica abandonat, cosa de la qual no em sento orgullosa, però aquest cop me n’he adonat que és hora de fer un petit canvi...

En el moment de reflexió sobre que fer amb el blog després  de no haver-hi penjat res durant gairebé més d’un mes, em vaig adonar que si no em venia de gust escriure-hi devia ser per alguna cosa; << potser la temàtica inicial del blog ja no concordava amb les coses que més m’agradava fer i per això no em venia gust d’escriure, potser ja no tenia res que volia compartir amb la blogosfera, potser la meva passió per la literatura havia disminuït perquè havia trobat noves passions, potser...>>.

Finalment, tot i els grans potsers, vaig decidir que tancar el blog no era una opció, hi ha una gran part de qui sóc (o era) en aquest blog i no tenia intencions d’esborrar-ho, tancar-ho o abandonar-ho per sempre, però també era veritat que la temàtica literària del blog potser ja no m’engrescava tant per escriure com ho havia fet en temps anteriors, de forma que vaig arribar a la conclusió que potser era hora de canviar una mica la temàtica del blog.

Tanmateix, us seré molt sincera i us reconeixeré que encara no tinc gens clar quina serà d’ara endavant. Aquesta entrada només era per explicar-vos, doncs això, que no sé què passarà amb el blog. Estic en procés de canvi, i tot i que no el tancaré, no puc assegurar-vos com anirà d’aquí en endavant.

De moment, com podeu observar, he canviat dràsticament la seva imatge/disseny. Si algú per casualitat s’ha deixat caure pel blog aquests últims dies, haurà observat més d’un disseny de blog diferent perquè aquests dies he estat fent proves. De moment he decidit deixar el blog com el veieu ara, tot i que no descarto tornar a canviar el disseny en un futur pròxim...

Així que sí, bàsicament aquesta entrada era per explicar-vos una mica la inactivitat del blog i parlar-vos del seu futur totalment incert. Mentre penso en què faré respecte al tema, intentaré pujar alguna entrada de tant en tant per no tenir-lo totalment abandonat.

Moltes gràcies a tots!

6 comentaris:

  1. Hey!

    Els canvis son bons, aviam cap a quin tires tu ara..
    Ja saps que estarem per aqui!
    Espero que aviat et decideixis i facis el que tu t'agrada!

    Ens llegim!Petons!

    PD: Eiis, vaig fer ressenya del teu llibre:)
    Em va agradadar bastant;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Wina,

      Hahaha això espero, la veritat és que no ho tinc massa clar encara..
      Moltíssim gràcies, jo espero el mateix!

      PD: Ara mateix m'hi passo!

      Elimina
  2. Hola!! Tots necessitem desconectar una mica de tot algun cop ¿Oi?
    Ara és que descobreixo el teu blog i tens una seguidora més!
    Un petó des de entrelineas03.blogspot.com.es
    I molts ánims maca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,

      La veritat és que sí i personalment crec que a mi m'ha anat molt bé!
      Moltíssimes gràcies, ara em passo pel teu blog!

      Elimina
  3. Hola!
    M'alegro de tornar a llegirte! I espero que els cambis t'ajudin.
    Saps que natros estarem per aqui, per si les mosques, jaja.

    Un peto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Izzy!

      Moltíssimes gràcies, m'alegra saber que segueixes per aquí!

      Un petó!

      Elimina