diumenge, 21 de juny del 2015

DESVENTURES A ITÀLIA


          Bé, aquesta setmana estava de viatge de fi de curs i per això només vaig publicar dues entrades, i ara que he tornat us volia parlar d’una cosa que m’ha passat durant aquest viatge: M’HAN ROBAT!!



Ara la majoria està pensant “es va deixar la motxilla en algun lloc i llavors li van agafar”, doncs no; vaig experimentar el que jo anomenaria un robatori col·lectiu (existeix aquest terme?). A veure, millor que us ho expliqui:
El viatge consistia en una ruta en autocar per Itàlia, i com és lògic, l’autocar ens portava tot arreu. Doncs per tornar d’Itàlia a Barna havíem d’anar amb ferri, però no podíem pujar les maletes al ferri (no em pregunteu perquè, perquè no ho sé), així que ens van demanar que poséssim totes les coses que necessitaríem pel ferri dins d’una bossa. Llavors vam deixar les bosses a l’autocar i vam anar a passejar per Roma i SORPRESA quan vam tornar a pujar a l’autocar unes 15 bosses havien desaparegut (la meva inclosa; tinc sort i tal). Es veu que quan el conductor de l’autocar el va anar a buscar es va trobar la porta oberta i que havien desaparegut unes quantes bosses.


Però espereu, això no és tot (si us pensàveu que el fet que ens robessin era suficient mala sort aneu equivocats), just abans de pujar a l’autocar per descobrir que ens havien robat, mentre esperàvem que arribes vam veure com atropellaven a un home. Un atropellament en tota regla, perquè l’home es va quedar estirat a terra( tenia tota l’esquena vermella), llavors va venir la policia i l’ambulància... Bé, com podeu veure sóc una suertuda eeh.

I per acabar la història, us explicaré com va ser la meva experiència al ferri (per la qual no tenia roba, ni necesser, ni res perquè m’ho acabaven de robar tot): doncs bé, així com sóc jo, em vaig passar gairebé tota l’estona amb un mareig infernal i unes ganes de vomitar increïbles. Ja veieu quina sort que tinc.
Però bé, s’ha de reconèixer que la resta del viatge, o sigui just abans que comencessin a passar coses desastroses, m’ho vaig passar molt bé. Tot i això, si ara em preguntéssiu si voldria tornar a Itàlia, us diria que NO. Necessito una mica de temps per esborrar de la memòria tot el que em va passar allà.
I vosaltres? Us han robat alguna vegada? Heu vist un atropellament? Us maregeu molt?

4 comentaris:

  1. Ai quina mala sort!

    A mi mai m'han robat. Si em trobes al teu lloc em moriria! (No en sentit literal, és clar)

    Espero que acabis de pair tot això de la millor manera possible.

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha moltes gràcies guappi. Crec que ja ho tinc ben pait, després de tot es millor prendre-s'ho amb humor hahaha

      Elimina
  2. Aina m'has espantat jo l'any k be i vaig i ms si anari o quedarme.Bueno hi anire pero amb tot de candaus i aixi no podran agfar gran cosa.

    A dins tmb tenieu el carnet d'identitat, es k el pare de la c*rl*a ch*l*er ens ho va explicar a mi i a els meus pares,i no podieu sortir de Italia oi?


    Ara ja ha passat tot, tu tranquila

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha, jo no hi tenia els documents, però hi ha gent que si i van haver d'anar a la policia per tornar, però ja està tot bé. I l'any que bé hi has d'anar si o si perquè t'ho passaras super bé.
      Un petó

      Elimina