dissabte, 13 de juny del 2015

LIEBSTER AWARD



Hola tots i totes,
Aquesta entrada, com heu vist en el títol, és perquè m’han nominat a un Liebster Award, però no us penseu què és una premi de literatura, ni res per l’estil, simplement  és un premi al qual es nominen bloggers entre ells i en el qual s’han de respondre algunes preguntetes.


Aquestes són les regles:
- Agraïr al blog que t’ha nominat i seguir-lo.
- Respondre a les 11 preguntes que t’han fet.
- Nominar a 11 blogs que tinguin menys de 200 seguidors.
- Avisar-los que han estat nominats.
- Realitzar 11 preguntes als blogs que han estat nominats.
Així que, seguint les normes del premi: moltes gràcies Iñi per nominar-me, si us voleu passar pel seu blog, aquí us el deixo.
I ara toca respondre les preguntes.
1. La primera novel·la que recordes haver llegit?
La veritat és que no recordo la primera novel·la que em vaig llegir i si m’insistíssiu perquè us digués un títol, us prometo que em seria totalment impossible dir-vos quina novel·la va ser la meva primera.
2. I la saga?
No sé si va ser la meva primera saga, però estic segura que va ser la meva primera saga estrictament de literatura juvenil: Cançons per la Paula.

3. De quin personatge te n'has enamorat més o te n'has enganxat més?
M’he enamorat de tants personatges que no us ho podeu ni imaginar. M’han enganxat: el Jace de Caçadors d’Ombres, el Maxon de la Selección, el Raul i el Cesar de Bon dia, Princesa!...

4. Una saga o llibre que s'hagi llegit gairebé tot el món menys tu.
Uff.. ara us pensareu que sóc molt estranya, però no m’he llegit: No està escrit a les estrelles, ni  La saga dels jocs de la Fam, ni La saga de divergent i tampoc m’he llegit 50 sombras de Grey. Ara us deveu estar preguntant que llegeixo si no m’he llegit això..

5. T'agradaria escriure algun llibre en el futur?
Mmm… com hauria de respondre a aquesta pregunta? Doncs la veritat és que ja n’he escrit un, però clarament m’encantaria escriure alguna altra cosa en un futur.
6. Escrius poesia, en llegeixes?
No, no escric poesia (bé, alguna vegada per l’escola), i tampoc en llegeixo massa sovint, però alguna vegada m’he passat per algun blog de poesia.
7. Algun cop has guanyat algun premi relacionat amb la literatura?
Sóc sincera? Mai. Però no perdo l’esperança de que algun dia em donin un premi de literatura.
8. Segueixes la comunitat Booktube?
Mmm… del que és diu seguir..no, però se que existeix i m’hi he passejat més d’una vegada per veure com és.
9. Blogs que freqüentes?
Uff.. podria fer una llista molt llarga, però els que freqüento més són: Angels to Fly, El pingüino lector, Shining like a book, La Cultura de Íñigo Ovejero, Atrapada entre llibres i molts més.
10. T'has plantejat seguir molt de temps amb el teu blog?
Doncs la veritat és que mai m’he plantejat el temps que vull seguir amb el meu blog, però espero seguir bastant més temps en la comunitat Blogger.
11. Per què vas començar el blog?
A veure.. el primer blog que vaig tenir, el vaig començar per publicar una història que tenia i que es va acabar convertint en una novel·la, i aquest segon blog doncs els vaig obrir perquè encara tenia moltes coses per compartir a la xarxa.

I, aquí estan totes les respostes. Ara, segons les normes, em tocaria nominar a onze blogs més, però gairebé tothom que conec que té blogs ja ha fet aquest premi més d’un cop, així que trencaré les normes (ja es diu que les normes estan per trencar-les) i no nominaré a ningú. Tot i això, si algú vol fer aquesta entrada i no l’han nominat, jo us nomino amb les mateixes preguntes que he respost.
Moltes gràcies.

7 comentaris:

  1. Ets divergent per no nominar a ningú xd
    Et diria que llegissis TFIOS, però sé que t'ho ha dit molta gent abans.
    Merci per l'spam xd

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha viscaa els divergeents.
      Doncs la veritat és si que m'ho han dit moolt hahaha.

      Elimina
  2. Felicitats! !
    Segurement no escriuras fins k tornis aqui ,oi?
    K et vaigi mb el viatge

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha moltes gràcies <3
      Doncs segurament no, però tinc una entrada molt lleugereta preparada per penjar demà o demà passat. Quan tingui wi-fi segurament hahaha

      Elimina
    2. Iupi,
      D'acord i deres

      Elimina
  3. Pots posar el primer blog plis? El seu link perquè hi pugui entrar i veure la novela. M'encanta aquest blo . Descobert tafanejant adolescents.cat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha, la veritat és que m'encantaria, però no puc perquè, (no sé si ho has tafanejat tot ;)) però la novel·la que vaig escriure me la publicaran i em van demanar que tanqués el blog perquè si no la novel·la estaria penjada a la xarxa.
      Hahaha, moltíssimes gràcies me n'alegro que t'agradi el bloc.
      Un petó

      Elimina