divendres, 26 de juny del 2015

ENTRANT EN EL MÓN DE LA MODA...



Bé aquí torno a estar després de 5 dies i he decidit tornar amb una entrada de moda (espera, què? Jo parlant de moda en el meu blog?) doncs sí i no. La veritat és que avui he trobat uns esborranys que vaig fer, com aquells que fan els dissenyadors de moda, però sense ser tan bons ni de lluny i sense de tenir tant de glamur com els seus. Però mira, m’ha fet il·lusió penjar-los, a veure si algú del món de la moda els veu i em vol contractar (és broma, crec que no aconseguiria sobreviure en aquell món ni dos dies seguits).
SPOILER: res del que esteu a punt de veure té cara, cabell, mans o peus. A veure, sobre això de les extremitats, he de reconèixer que no són el meu fort, hi ha un dibuix que té una mà, però si feu zoom per veure com és entendreu el motiu pel qual cap dels altres dibuixos en té.
     
      1.    D’acord, no sé per què però aquest dibuix o esborrany no sé per què em fa pensar en la Taylor Swift i reconec que hi ha moltes probabilitats de que estigui basat en alguna foto que hagi vist d’ella.
     
     2.    Aquest, tot i que si busqueu la foto veureu que són completament diferents, el vaig fer pensant en el vestit que va portar l’Ariana Grande a la carpeta vermella dels Grammys. Però com que el vaig fer sense mirar cap foto, doncs va sortir aquesta versió rara.

      
     3.    Bé, aquest és el més normalet i el què té una mà, la qual si mireu de prop veureu que no està precisament ben dibuixada (així que us hi fixeu massa). I per aclarar dubtes, no són pantalons pirates és només una ratlla on haurien d’estar els genolls.

     
     4.    Sincerament no sé en que pensava quan vaig dibuixar aquest, potser en un vestit de gala?. Doncs si us explico una mica la història sobre aquest dibuix és que originalment no tenia aquesta espècie de capa que veieu dibuixada. I ara penseu “per què li vas posar aquesta capa?”, doncs per que li vaig ensenyar els dibuixos a una amiga meva i em va dir que aquest era massa simple i molt normal, exagerant el molt.

     
     5.    Crec que aquest no té cap misteri. És un vestit de princesa parlant clarament. Almenys des del meu punt de vista. I tots aquests puntets que té us els heu d'imaginar com si fossin petit diamanats.

Espero que us hagi agradat aquesta entrada, així una mica diferent.
Us han agradat? Quina us ha agradat més? Us agrada dibuixar?

4 comentaris:

  1. q xulos! dibuixes mb<4! i si els hi poses color?


    Un petó<4

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aria,
      Moltissimes gracies hahaha, ho he pensat, però volia penjar-los abans per si de cas amb els colors me'ls carregava. Si els pintó ja els penjaré hahaha
      Un petó <3

      Elimina
  2. K xulos! !



    Aquest estiu seguiras publicant coses al blog?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola judit,
      Hhaha moltes gràcies, hahaha clarament sí. Fins i tot intentaré publicar més sovint ;)
      Un petó

      Elimina