dijous, 30 d’abril del 2015

LA MEVA ESTANTERIA #1



 D'ençà que vaig obrir aquest blog fins a l’actualitat, a part de les notícies d’ahir sobre la meva novel·la de la qual us aniré informant, només he publicat històries, així que he decidit que avui faré una entrada més dinàmica.

En aquesta entrada us parlaré de 3 llibres que m’he llegit, m’han agradat i que us vull recomanar.

      1.    La selecció (Kiera Cass)
Aquest llibre té lloc en el futur i tracta sobre una noia anomenada Amèrica que a través d’un concurs anomenat “La selecció” és escollida per anar a viure en un palau juntament amb trenta-quatre noies més per competir pel cor del príncep Maxon.

Tot i que aquesta descripció pot semblar poc atraient, és un gran llibre. A diferència d’altres llibres no hi ha cap part que es faci pesada i és molt dinàmic. És un llibre lleuger que passa molt bé i que al final de cada capítol et deixarà amb ganes de seguir llegint. És perfecte per si tens ganes d’aventura i amor.

        2.    Eleanor & Park (Rainbow Rowell)
“És una història d’amor entre dos outsiders prou intel·ligents per saber que el primer amor mai és per sempre, però suficientment valents i desesperats per intentar-ho”.

Què dir sobre aquest llibre? És simplement maquíssim. No és la típica història d’amor que llegim en molts llibres, els personatges d’aquest llibre són molt més profunds i realment arribes a empatitzar moltíssim amb ells i desitjar que la seva història d’amor acabi bé. És perfecte per gent romàntica que busca una història d’amor una mica diferent.

       3.    La veritat sobre el cas del Harry Quebert (Jöel Dicker)
Un escriptor estrella, Marcus Goldman, no aconsegueix trobar inspiració per escriure una nova novel·la i en plena crisi li arribar la notícia que el seu amic i escriptor Harry Quebert ha estat acusat d’haver assassinat a una noia de 15 anys fa molt de temps. Malgrat amenaces anònimes que rebrà, Marcus investigarà el cas fins al final.

Aquest llibre és especial per amants de llibres de misteri i detectivescs. Aviso que és un llibre gruixut (unes 700 pàgines), però també he de dir que quan t’endinses en la història ho fas molt profundament i enganxa moltíssims. Està molt ben escrit i la trama no et defraudarà gens.

Espero que us hagin agradat aquests llibres i aquest tipus d’article, si voleu recomanar-ne algun o comentar sobre aquests perquè els heu llegit o penseu fer-ho podeu deixar un comentari aquí baix.
Un petó a tots,
NINA 1234



5 comentaris:

  1. Hola Nina 1234 Jo m'he llegit el de la Seleccion i ma encantat, el Maxon es supermonu <3 i el Elenor i Park crec k mirare de k va :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que aquest post t'hagi interessat i t'hagi estat útil ;).

      A tots els lectors us vull anunciar que li he demanat a una persona que conec que escrigui un post pel meu blog, estigueu atents per llegir-lo ;)

      Elimina
    2. Hola Nina!

      Jo el que em vull llegir és Eleanor & Park. Diuen que és preciós.
      Me l’havien de comprar per avui el meu aniversari, però no el tinc!
      PD: Quan me’l llegeixi ja et diré alguna cosa.
      Petons<3

      Elimina
    3. Hola Gis151,

      La vertitat és que sí, és maquíssim. Hahaha estaré esperant a que diguis alguna cosa :)

      Elimina
    4. Espero que aviat tu pugi dir!
      (Si m’agraden els llibres me’ls llegeixo amb dos/tres dies jaja)

      Elimina