dilluns, 21 de setembre del 2015

ESTIC BLOQUEJADA


Hola a tots,
Bé, aquesta entrada és per dir-vos que em trobo una mica en un bloqueig lector com diu l’Aria en el seu blog, crec que va ser ahir que vaig llegir l’entrada de l’Aria i vaig pensar “això és exactament el que m’està passant a mi”. 


Fa uns quants dies que no he obert ni un sol cop el llibre que m’estava llegint, “City of heavenly fire” que és l’últim de la saga de Caçadors d’ombres, i no estic segura de per què. A veure, el llibre m’agrada i no puc negar que és enganxós, però suposo que no ho és suficientment per ajudar-me a superar aquest bloqueig que tinc que ja em dura des de fa unes quantes setmanes.


Si em preguntessin perquè crec que estic així de bloquejada en termes lectors clarament, segurament diria “és que acabo de començar l’escola, tinc deures i no tinc tant temps”, però sent sincera amb mi mateixa, la veritat és que sí que tinc temps. És veritat que ara els matins els tinc ocupats perquè he d’anar a l’escola i que em passo una estona de la tarda fent deures, però realment si volgués sí que podria agafar el llibre i posar-me a llegir durant una estona, però simplement no em ve de gust.


Tot i això, tenint en compte que tinc un blog que bàsicament es centra en temes de literatura i que me apuntat al autumnthon, que en teoria m’havia de motivar, crec que m’hauré de posar les piles, perquè dubto que ningú vulgui llegir cap ressenya sobre el meu llibre de matemàtiques o el meu llibre de biologia, així que...



De moment, el que crec que faré serà seguir un dels consells que dóna l’Aria en el seu blog i deixaré el llibre que m’estic llegint durant un temps, aniré a la llibreria i em compraré un llibre nou al qual li tingui ganes i que em motivi de veritat per intentar portar-vos una ressenya la setmana que ve.

Espero que aquesta entrada no us hagi avorrit massa, i si heu passat o esteu passant per un bloqueig com jo i em voleu donar algun consell per com superar-lo, endavant! Qualsevol consell ajuda!



10 comentaris:

  1. Deu meu em passa el mateix!! M'he passat com totes les vacances llegint, tinc un llibre començat i me'n van comprar un i res... No llegeixo! Em passa exactament el mateix. Jo li dono tota la culpa al cole hahahah

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Júlia,

      Hahaha doncs ja som dues, és que no sé perquè no em ve gens de gust posar-me a llegir, però ara m'acabo de comprar un llibre i a veure si em motiva com per tornar a posar-m'hi.

      Petons!

      Elimina
  2. Hola aina, com va el cole?
    Me estat llegint llegint el k has anat publicat i m'encanta.

    Per cert ho podrieu oplir siusplau.Es per un treball

    Enllaç:
    http://goo.gl/forms/lNChXjDvGV

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Judit,

      Feia molt que no et veia per aquí hahaha ;). Moltes gràcies guapa. Ara mateix t'ho omplo.

      Petons!

      Elimina
  3. A mi em pasa tot el contrari, estic extrañament motivada i porto cinc o sis llibres en 22 dies (per a mi es tot un 'logro'). Això que tu dius em va passar l'any passat, vaig estar cinc mesos sense llegir! Perquè entre els exàmens i les classes francament no tenia temps, pero tampoc estava gaire motivada.
    Petons, espero que ho superis!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mir,

      Déu meu estas on fire hahaha sis llibres en 22 dies està molt bé. Doncs avui m'he comprat dos llibres que em ve de gust llegir-los a veure si em motivo una mica.

      Petons!

      Elimina
  4. ¡Hola!
    Yo estuve así casi cinco meses no leí casi nada en ese tiempo, pero gracias a los Dioses del Olimpo este mes ya me han entrado las ganas de nuevo y ya he leí doce libros ufff. Así que no te preocupes las ganas vienen y van xD
    Me quedó por tu blog, un abrazo""

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,

      Ufff cinco meses??!! Espero poder superarlo rapido y volver a la carga con los libroos. Hahahaha pues ahora que me he comprado dos libros nuevos a ver si me vienen otra vez hahaha. Muchas gracias ;)

      Besos!

      Elimina
  5. Hola!

    Doncs espero que surtis d'aquest bloqueig <3 Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Aria,

      Doncs m'acabo de comprar dos llibre nous que em venen bastant de gust, a veure si me'n surto hahaha;)

      Petoons! <3

      Elimina