dijous, 17 de setembre del 2015

BOOK-TAG: AQUEST O AQUEST?


Hola a tots,
Avui vinc amb el book-tag:¿Este o Este? al qual m’ha nominat la Lluna de el blog de lluna, moltes gràcies per nominar-me. Bé, no cal que expliqui res més, ja que ja ho expliquen tot les regles, així que comencem:



Regles:
1.-Col·locar el banner i mencionar al blog que t’ha nominat.
2.-El llibre amb el que comences és el llibre guanyador de la persona que t’ha nominat. (En aquest cas Harry Potter)
3.-Segons la llista de llibre que t’han donat, has d’anar escollint en ordre si prefereixes el llibre guanyador o el llibre de la llista fins a arribar al final explicant el perquè.
4.-Un cop ja hagis triat un llibre guanyador, has d’escollir 7 llibres més i nominar 7 blogs per fer el book-tag i avisar-los de que els has nominat.

Llista de llibres nominats per la Lluna:
1.- Las ventajas de ser un marginado.
2.- Eragon (trilogia).
3.- Matilda.
4.- Eleanor & Park.
5.- Ciutats de paper.
6.- Divergent (trilogia)
7.- Allà on els arbres canten

PRIMERA RONDA


Doncs la veritat és que no m’he llegit cap dels dos llibres, però he vist les pel·lícules així que em basaré en això per triar. Recordo que la primera pel·lícula de Harry Potter que vaig veure va ser “La piedra Filosofal” que és la primera de la saga i la segona va ser “Las reliquias de la muerte, parte 2”; així que es podria dir que vaig veure el principi i el final i em vaig saltar tot el del mig. Però amb el temps he anat veient algunes de les que estan pe mig per la televisió, a l’ordinador… I la pel·lícula de “Las ventajas de ser un marginado” crec que me la van fer mirar a l’escola, però tornant una l’important escullo Harry Potter perquè bàsicament és una saga èpica.

SEGONA RONDA


Definitivament Harry Potter sense dubtes perquè no he vist ni llegit cap de les pel·lícules o llibres d’Eragon, així que no puc dir si m’agrada o no. A més, com ja havia dit Harry Potter és una saga increïble.

TERCERA RONDA


Mmmm… Decisió difícil. Tampoc m’he llegit el llibre de “Matilda”, però en aquest cas he vist la pel·lícula i he de dir que em va agradar bastant. Crec que en aquest cas triaré Matilda, perquè és una de les pel·lícules de la meva infància i crec que em va agradar molt abans que comencés a mirar les pel·lícules de Harry Potter.

QUARTA RONDA


No cal ni pensar-ho ni tres segons, evidentment Eleanor&Park. Tot i que Matilda és una pel·lícula molt divertida, entretinguda i m’encanta, Eleanor&Park entra en el top 5 dels meus llibres preferits i crec que és una història d’amor molt completa, bastant real i molt bonica.

CINQUENA RONDA


En aquest cas dubto sobre quin triar. No m’he llegit el llibre de Ciutats de Paper, però com gairebé tots els llibre anteriors he vist la pel·lícula i com vau poder veure en una mini-ressenya que vaig fer em va agradar molt, a excepció del final. Ara crec que bàsicament estic triant entre una història d’amor (Eleanor&Park) i una història basada més en l’amistat (Ciutats de Paper) i trio la història d’amistat perquè sé que si trio Eleanor&Park segurament acabarà sent el llibre guanyador i com que encara queden unes quantes rondes perquè tot sigui més igualat i interessant  trio Ciutats de Paper, que també m’agrada molt, almenys la pel·lícula.

SISENA RONDA


Doncs aquest cop sí que és una decisió difícil, no m’he llegit els llibres, però he vist les pel·lícules (sembla que hagin escollit tot els llibres que no m’he llegit, però dels quals he vist la pel·lícula), així que aquesta ronda serà una batalla entre pel·lícules. He vist les dues pel·lícules que han tret de la saga Divergent i em van agradar molt, igual que la pel·lícula de Ciutats de paper, però crec que triaré Divergent perquè és una pel·lícula amb acció, romanticisme, algun misteri,...

RONDA FINAL


Començo confessant que no m’he llegit el llibre d’Allà on els arbres canten, però això no significa que esculli Divergent. He llegit centenars de ressenyes magnífiques sobre el llibre d’Allà on els arbres canten i està en la llista dels llibres que m’he de llegir i li tinc moltes ganes i altes expectatives. I,tot i que Divergent m’encanta perquè té acció, és una distòpia, romanticisme i moltes altres coses, Allà on els arbres canten té una mica de màgia, crec que fades (no n’estic del tot segura, però em sona) i una història romàntica i per això escolleixo “ALLÀ ON ELS ARBRES CANTEN”.

Per acabar, aquí deixo la llista dels llibres nominats:
- Fangirl
- Crepúsculo (Saga completa)
- Harry Potter (Saga completa)
- Caçadors d’ombres
- Wonder
- El vigilant en el camp de sègol
- Eleanor&Park

I aquí deixo la llista de blogs als que nomino:
- Aria de Angles to Fly
- Azul Celeste de Cruzando Abismos
- Pingü de El pingüino lector
- Mir de Stars of books
- Arya de Infinity Dreamer

Espero que us hagi agradat la entrada, que penseu de les meves eleccions?

10 comentaris:

  1. Hola bonica! Et puc dir que alla on canten es un llibre molt bo y bonic(no se a que t'esperes per llegir-ho) pero yo que no podria haber escollit dels dos (divergent y l'altre) perque els dos estan entre els meus preferits i res que gracies per nominarme, no faré el booktag perque ja l'he fet abans! Pero m'ha encantat les teves respostes!

    Ens llegim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Arya,
      Hahaha crec que cada vegada li tinc més ganes al llibre d'Allà on els arbres canten. Hahaha no passa res i me n'alegro que t'hagin agradat les meves respostes ;)

      Petons!

      Elimina
  2. Ostres! Només he llegit dos dels llibres que has nominat:( No se si ho podre fer sense haver-los llegit:( ho intentaré!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Tecla,

      Uff quina mala sort, però tranquil·la dels llibres als que m'havien nominat jo només me n'havia llegit un :$ i només havia vist la pel.lícula dels altres hahahaha

      Petons!

      Elimina
    2. Holaaa!

      Jaa pero com elegeixo sense haverlos llegit? En fi...
      Pd:t'agradaria crear una booktag amb mi com vaig fer amb la Joana? Si vols ja ens posarem en contacte i fem alguna cosetaa! Petonss!

      Elimina
    3. Hola Tecla,

      Hahaha doncs podríes fer com jo i mirar totes les pel·lícules, bé almenys de Crepúsculo, Harry Potter i Caçadors d'ombres hahahaha i si no pots, no hi ha presa per fer-lo, pots fer-lo quan vulguis.

      Hahaha m'encantaria, ens posem en contecte i comencem a planejar quan vulguis!

      Petons!

      Elimina
  3. Jajajaja, pareix que els hagi decidit a propòsit xD Quina mala pota ._.
    Allà on els arbres canten és un llibre preciós, se'm van passar les hores com si res, llegint-lo :3

    Una abraçada!
    Lluna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lluna,

      Quan estava llegint la llista o vaig pensar hahahaha tots els llibres que no m'he llegit però he vist la pel·lícula hahaha. Quan pugui me'l llegire; )

      Petons!

      Elimina
  4. Buaaaaaahhhhh que bo ha sigut!!!!! Que genial, en serio. Es que era com "aquest.... bé, no l'he llegit però he vist la pel·lícula" "i aquest altre... bueno, más de lo mismo" "i doncs aquest... doncs igual!" xDDDD
    Que bo, en serio. M'he rigut taaaaant!!! Però en el bon sentit eeh ;)
    A mi em van nominar fa segles a un book tag d'aquests però encara no l'he fet perquè només n'havia llegit un i no sabia com fer-lo... Però veient la teva entrada crec que el faré i tot xD
    Nono, però com que tu també m'has nominat [PER CERT, MIL GRACIES! ^^] doncs potser poso els llibres que m'hagi llegit de les dos llistes i en faig un conjunt... Espero que no t'importi :$
    I bueno, això.... I esperò que llegeixis Divergent, Allà on els arbres canten, HP i las ventajas de ser un marginado (que són els que jo he llegit de la teva entrada) i t'agradin molt! Fins sempre! :*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Azul,

      Hahahaha, quan em vaig llegir la llista també ho vaig pensar..."aquest book-tag acabarà sent més un movie-tag que res perquè només me n'he llegit un :$" ahahaha, però me n'alegro que t'hagi agradat hahaha.
      Hahaha tranquil·la no m'importa, fes-lo com et vagi millor, jo segurament si no hagués vist les pel·lícules tampoc l'hagués vist, sort que m'encanta el cinema ;)
      Me'ls llegiré tant aviat com pugui i a veure si faig una ressenya ;)

      Petooons!

      Elimina