diumenge, 20 d’agost del 2017

FANBOOKS EM PUBLICA UN SEGON LLIBRE

Hola a tothom,

Torno a estar aquí després de bastant temps. Ja fa un mes vaig escriure una entrada que es deia “Encara no s’ha acabat” en la que prometia no abandonar el blog i portar-vos notícies sobre nous projectes ben aviat i, finalment, crec que ha arribat el moment d’anunciar el que fa temps que em tinc callat. Preparats?

EM PUBLIQUEN UN SEGON LLIBRE!!!!




Suposo que ara és l’hora de les vostres preguntes i de les meves respostes, però tenint en compte que segurament estem a uns quants quilòmetres de distància i no sé quines són les vostres preguntes, m’arriscaré i respondré les preguntes que penso que em faríeu:

-És una continuació de “El noi del bus”?

No, és una història nova i completament diferent. Tot i això, si t’has llegit “El noi del bus” i recordes alguna cosa sobre el llibre, et prometo que alguna sorpresa et trobaràs al llarg d’aquesta nova història.

-Quan sortirà a la venda?

Sortirà a la venda el 18 d’Octubre.

-De què tracta aquesta nova història?

Aquesta nova història tracta sobre una noia que un dia, sense saber com, es veu involucrada amb un cantant d’un dels grups més famosos del món i la seva entrada en el món d’aquests músics, no és or tot el que lluu.

-On el puc comprar?

A qualsevol llibreria de Catalunya, tot i que vull destacar que potser no totes el tenen el dia 18, ja que per temes d’enviaments i comandes, hi ha llibreries que potser no el tenen fins uns dies després. I si et fa mandra sortir-lo a comprar o ets una d’aquestes persones que els hi agrada llegir amb tablet, el dia 18 el podràs comprar en format e-book.

-Hi haurà presentació del libre?

Sí, però ni jo mateixa conec encara els detalls de quan serà. Respecte a la presentació, ja us aniré informant.


Bé, fins aquí arriba aquesta entrada. Penso que he respost allò més important, però si encara tens algun dubte, deixa-me’l en els comentaris i si vols veure la fitxa tècnica del llibre i la sinopsi oficial del llibre, clica aquí.


11 comentaris:

  1. Olá!
    Eu não falo português (Sou do Mexico), mas eu gosto ^^
    Que alegria encontrar seu blog, espero que em breve eu me adapte ao Português.

    Un saludo desde México
    ¡Muchos abrazos! (:

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      Muchas gracias por pasarte, pero no es portugués, es catalan!
      Muchos abrazos!

      Elimina
  2. Estic enamorada del llibre de El Noi Del Bus, enserio, es brutal! M'he l'estiu llegint per tercera vegada i crec que mai em cansaré d'ell. El llibre de T'estaré esperant també caurà en les meves mans, ja et comentaré quin m'agrada més.

    Clàudia, 13 anys

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Claudia,
      Me n'alegro moltíssim que t'agradi tant el noi del bus, de veritat! Doncs espero que quan te'l llegeixis em diguis que tal!
      Petons!

      Elimina
  3. Hola Aina Li ,
    me encantat el llibre , ha pasat a ser el meu llibre preferit vull una segona part sisuplau

    Petons !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Paula,
      Me n'alegro moltíssim que t'hagi agradat i encara més que sigui el teu llibre preferit!
      Una abraçada!
      PD: De moment, encara no sé segur si hi haurà o no segona part, però potser sí!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  4. Hola Aina!!

    M'alegro moltíssim que t'hagin publicat un segon llibre. No em puc creure que ja faigi 3 anys o més de El noi del bus. Encara recordo quan esperava que publiquesis nous capítols al blog, jajaja.
    Si puc intentaré aconseguir T'estaré esperant.
    Una abraçada i felictats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sheila,
      Em sap greu haver tardat tant a contestar, però moltíssimes gràcies per la felicitació! La veritat és que el fet de saber que gent que em llegia quan publicava un capítol cada dia al blog, encara estigui atenta de què em va em fa molta il·lusió!
      Una abraçada!

      Elimina
  5. HOLA!!
    SÓC la Noe m'agrada molt els teus llibre fins i tot estic fent un treball "de el noi del bus" però quan busco la teva biografia no em surt. M'agradaria que pugis una autobiografia teva.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Noe,
      Em sap molt greu no haver-te contestat abans, acabo de veure el teu comentari ara mateix, no sé si vaig tard per ajudar-te, suposo que sí, però si encara et puc ajudar, em pots enviar un correu desde la secció de contacte i et dono la informació que necessitis!
      Una abraçada!

      Elimina