dimecres, 6 de maig del 2015

SOBRE MI


Bé, durant el temps que vaig estar escrivint la meva novel·la i publicant-la em vaig mantenir en l'anonimat total, però ara que me’l publicaran i he començat un nou blog crec que és hora d’obrir-me una mica amb vosaltres. A continuació teniu una llista de deu coses sobre mi:
1. He obert tres blogs al llarg de la meva vida, però aquest és l’únic que està actiu actualment.
2. Vaig escriure una novel·la en uns seixanta dies i en publicava un capítol per dia.
3. Mai m’he enamorat d’una persona, sí que hi ha hagut gent que m’ha fet tílin o m’ha agradat, però del que es pot dir “enamorar” encara no m’ha passat.
4. Crec que el destí de tothom està escrit, per exemple, el fet que estiguis aquí llegint això estava totalment predestinat.
5. Crec que sí que existeixen les ànimes bessones i que tothom en té una, però que només un 20 o 30% afortunat de la població mundial aconsegueix trobar la seva.
6. Estic enamorada de la idea d’agafar un any sabàtic, quan sigui més gran, per viatjar pel món.
7. A vegades prefereixo no sortir i quedar-me a casa al llit llegint, mirant una sèrie, o estirada al sofà amb una manta (si és hivern) i mirar una pel·lícula.
8. Tinc molt clar que els amics de veritat es poden comptar amb els dits d’una mà i en alguns casos amb els dits de dues mans.
9. Sé resoldre un cub de rubick.
10. Compleixo totalment amb el tòpic que les dones tarden hores per preparar-se abans de sortir de casa.
Espero que aquesta entrada us hagi agradat i distret i us animo a deixar un comentari explicant-me alguna cosa sobre vosaltres, fer-me alguna pregunta o dir-me si coincidiu amb mi en alguna cosa.
Un petó a tots i totes,
NINA 1234

4 comentaris:

  1. Hola Nina!
    M’ha encantat l’entrada!
    Estic totalment d’acord amb la frase número 7. Ja et dic jo que no ets l’única que li agrada passar-se hores llegint un llibre tancada a casa, dins l’habitació, perdent la noció del temps. És una cosa que m’agrada fer freqüentment.
    M’ha sorprès que no t’hagis enamorat mai.
    PD: Encara estic amb l’intriga de saber a quina edat tens. (No dec se l’única).
    Petons! <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gis151,

      Moltíssimes gràcies<3. Crec que cada vegada som més els que ens podríem passar tota una tarda al llit llegint un llibre i això és genial.
      Hahaha, tranquil·la que al final es descubrirà.

      Petons <3

      Elimina
  2. Totalment cert el per mi de vegades prefereixo mil cops estar-me al sofa de casa mirant una bona peli. A mes de la set coincideixo amb la 3 i la 8 ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Júia,
      Hahaha, crec que a hi ha més gent que prefereix quedar-se a casa que sortir de festa ;). Ja som dues que encara busquem l'amor eh ;)

      Petons <3

      Elimina