dimarts, 21 de febrer del 2017

BOOK-TAG: "PARA CONOCERNOS UN POCO MÁS"


Hola a tothom,
M’han nominat a un altre book-tag i com que em donen una excusa per crear una entrada mai dic que no. Moltes gràcies a EL POETA INCOMPRENDIDO per nominar-me i aquí està el book-tag:


-Regles del book-tag:
- Donar les gràcies al blog que t’ha nominat i seguir-lo.
- Respondre a les 11 preguntes que el blog t’ha proposat.
- Realitzar 11 preguntes.
- Nominar a 11 blogs que tinguin menys de 200 seguidors.
- Avisar als blogs nominats.



1. Quin llibre t’agrada més?
Crec que he respòs aquesta pregunta un milió de vegades i qualsevol persona que s’hagi passejat per aquest blog algun cop sap que el meu llibre preferit és “El vigilant en el camp de sègol”, així que no crec que faci falta enrotllar-me en aquesta resposta.


2. Quin personatge t’agradaria ser?
Aquesta pregunta tampoc és el primer cop que me l’han feta i la meva resposta és la Clary de Shadowhunters o Caçadors d’ombres. Aquests llibres tenen de tot, amor, acció, màgia, criatures fantàstiques, un món “màgic”…


3. Quin gènere literari t’agrada més?
Sincerament, m’agraden tots els gèneres literaris. No en tinc cap de preferit, tot i que reconec que en llegeixo més d’uns tipus que d’uns altres, però això no significa que m’agradin més o menys. En aquest moment estic llegint un thriller i m’està agradant tant com altres novel·les romàntiques que he llegit. Cada gènere literari aporta coses diferents, no es poden comparar.

4. Quant de temps dediques a la lectura?
Últimament… gens de temps. Crec que porto ja uns quants dies sense obrir un sol llibre que no sigui de l’escola. Quant tinc temps lliure, el temps que puc dedicar a la lectura és indefinit; si un llibre m’enganxa, me’l puc llegir d’una tirada sense importar-me el que tardi.


5. T’agradaria tenir poders màgics? Quins?
M’encantaria, tots hem somiat algun cop amb tenir poders màgics, no? La veritat és que m’agradaria poder fer qualsevol cosa amb els meus poders, és a dir, tenir d’aquell tipus màgia que a través d’encanteris et permet fer qualsevol cosa, des de fer-te invisible fins a viatjar en el temps, de tot.


6. Ets més d’e-book o de paper?
Paper 100%


7. Quin llibre estàs llegint actualment?
"The silence of the lambs" i m’està agradant molt, encara que, com ja he dit, no tinc gaire temps i m’està portant més temps acabar-me’l del que m’agradaria.


8. T’agrada la poesia?
Depèn…

9. Coneixes algun microrelat?
Sí, no en llegeixo molts, però n’he llegit alguna vegada.

10. Quants llibres tens?
Llibres físics que jo m’hagi llegit i tingui a casa meva probablement més de 200 o 300 i llibres que hi ha en general a casa meva sumant els meus i els dels meus pares potser més de 3000… no n’estic segura, però moltíssims.


11. T’agraden els clàssics de la literatura?
No tots, n’hi ha que gens i n’hi ha que m’han encantat com per exemple “La volta al món en 80 dies”, “Las aventuras de Huckleberry Finn”…


Fa unes setmanes ja vaig fer un altre book-tag molt semblant, així que aquest cop no nominaré a ningú. Espero que us hagi agradat!


1 comentari: